Remembering ELVIS

Ciaran Houlihan, Ben Thompson, Louis Brown en de Graceland Band
Elvis bestaat zo echt, dat je hem in het Wilminktheater zelfs drie keer ziet
zo 4 jun 2023 14:30
zo 4 jun 2023
14:30
 • zo 4 jun 2023
  14:30
  Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
  Wilminktheater, Enschede
  Pay. Zaal
  Geweest

Beleef het grootste Elvisspektakel ter wereld in Enschede

Voor het grootste Elvis-spektakel ter wereld moet je zondag 4 juni in het Wilminktheater zijn. Maar liefst drie van de allerbeste Elvis tribute-artiesten van overal ter wereld presenteren de gevoeligste Elvis-ballads en de meest opzwepende rock-'n-roll tijdens Remembering Elvis.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis tribute-artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan veertien jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen. Zijn gouden stem wordt gezien als degene die The King het meest evenaart.

Ben Thompson uit Engeland, die in 2018 in Graceland is bekroond tot de beste Elvis van de wereld, vliegt zeer regelmatig de gehele wereld over om zijn passie te kunnen delen met alle Elvis-liefhebbers.

Louis Brown is Elvis nummer drie. Het grote jonge talent uit Engeland wist bij zijn eerste Europees kampioenschap het publiek weg te blazen. Hij won direct de publieksprijs. Vanaf dat moment ontpopte hij zich tot een niet meer weg te denken Elvis op het podium. 

De drie wereldsterren worden begeleid door de uit Wales afkomstige en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills en Boone. Het duo treedt al jaren als Elvis-zangeressen.

Remembering Elvis is een complete Elvis-ervaring. Verlies jezelf in een wereld van Unchained Melody en Burning Love. Het is heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus: trek aan die blue suede shoes aan.

Elvis in drie gedaantes terug op het podium

Credits

Met: Ciaran Houlihan, Ben Thompson en Emilio Santoro