Adelaide Rosina

Lunchconcert ArtEZ

ArtEZ Strijkersensemble
Beste studenten ArtEZ Conservatorium spelen pocketversie Mozarts Don Giovanni
do 23 mrt 2023 12:30
do 23 mrt 2023
12:30
 • do 23 mrt 2023
  12:30
  Incl. garderobe
  Muziekcentrum, Enschede
  Kleine Zaal
  Geweest

De beste strijkersstudenten van het ArtEZ Conservatorium op podium Muziekcentrum Enschede

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch. Bezoek daarom de gratis lunchconcerten in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende muziekgenres. Het eerstvolgende lunchconcert in de serie vindt plaats op donderdagmiddag 23 maart van 12.30 tot 13.30 uur. Dan treedt het ArtEZ Strijkersensemble met een pocketversie van Mozarts Don Giovanni.

Het ArtEZ strijkersensemble is voor dit project geen strijkorkest meer, maar een volledig operaorkest geworden. Enkele zangstudenten uit het ArtEZ conservatorium in Zwolle hadden artistiek leider Sarah Kapustin al vorig jaar benaderd over een bijzonder project, namelijk een pocketversie van Mozarts meesterwerk Don Giovanni. Het eindresultaat wordt pas in juni onthuld, maar bezoekers kunnen al tijdens de lunchvoorstelling een preview krijgen met losse delen uit deze beroemde opera.

Als solisten treden op Aaike Nortier, Anneloes Kriek, Elles Venhuizen, Harmen Severiens en Rik van de Kolk.

Lunchconcerten met soep en broodjes
Artiesten zorgen tijdens de lunchconcerten in de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede voor een gevarieerd programma. Lunchen kan natuurlijk ook. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar. Aanmelden voor de lunchconcerten hoeft niet.

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch

Credits

-Solisten: Aaike Nortier, Anneloes Kriek, Elles Venhuizen, Harmen Severiens en Rik van de Kolk.

Programma

-Mozart: pocketversie Don Giovanni.