Prinses Christina Klassiek Concours

Prinses Christina Concours
Welk toptalent wint de regiofinale Oost? Maak het mee in het Muziekcentrum Enschede
zo 12 mrt 2023 14:00
zo 12 mrt 2023
14:00
 • zo 12 mrt 2023
  14:00
  Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
  Muziekcentrum, Enschede
  Kleine Zaal
  Geweest

Jong toptalent op het podium tijdens regiofinale Oost Prinses Christina Klassiek Concours

Zes jonge klassieke muzikanten spelen de sterren van de hemel tijdens de regiofinale Oost van het Prinses Christina Klassiek Concours. Kom op zondag 12 maart in het Muziekcentrum Enschede luisteren naar het muzikale talent van de toekomst.

De finalisten zijn gekozen uit alle deelnemers die meededen aan de selecties van het Klassiek Concours, regio Oost. Tijdens deze regiofinale laten ze nogmaals horen wat ze in huis hebben. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Alle finalisten maken kans op prijzen en een plek in de nationale halve finale. Reken op een feestelijke en muzikale sfeer. Zoveel jong muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar.

Vrienden van het Prinses Christina Concours krijgen een gratis toegangskaart. Neem voor meer informatie daarover contact op met het Prinses Christina Concours via info@christinaconcours.nl.

‘Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst’

Prinses Christina Concours

Wat is het Prinses Christina Concours?
Het Prinses Christina Concours stimuleert al 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online concours voor de allerkleinsten (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.