Sokpopconcert Live (4-8 jaar)

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede
Maak je eigen sokpop en zing samen mee met de allerleukste kinderliedjes
za 25 mrt 2023 14:00
za 25 mrt 2023
14:00
  • za 25 mrt 2023
    14:00
    De entree is per kind met gratis (maximaal) twee begeleiders
    De Kleine Willem, Enschede
    Geweest

Samen met Wilminks Kweek en alle andere kinderen maken jij en je sokpop er een fantastisch sokpopfeest van

Ben jij ook zo gek op zingen? En dol op sokpoppen? Dan kun je zaterdag 25 maart in De Kleine Willem helemaal uit je dak bij Sokpopconcert Live (4-8 jaar). Met de allerleukste kinderliedjes die je kent, gezongen door Wilminks Kweek. En door jou en je sokpop natuurlijk. Kom lekker meedoen!

Misschien heb je al een keigave sokpop thuis die je mee wilt nemen. Zo niet: geen probleem! Kijk de video bij dit stukje, want daarin laat ontwerper en poppenmaker Joris van Veldhoven je precies zien hoe je een sokpop maakt!

Heb je daar de komende weken echt geen tijd voor, of ben je niet zo creatief, neem dan gewoon een oude sok mee van huis - een gewassen sok is wel zo lekker - naar het theater. Daar staan de mensen van het Theateratelier voor de voorstelling klaar om je te helpen jouw sok om te toveren in de coolste sokpop ooit. 

Je mag je vader en moeder, opa en oma of andere begeleiders meenemen naar De Kleine Willem (maximaal twee personen per kind). Zij mogen gratis mee. Maar het concert is natuurlijk voor jou en je sokpop!

Samen met de andere kinderen en hun poppen, en Wilminks Kweek, wordt het vast een spetterend sokpopfeest!

Het Sokpopconcert Live is onderdeel van de Kindermuziekweek, van 24 maart tot en met 2 april. Voor meer informatie hierover: www.kindermuziekweek.nl

'Veel plezier met het maken van je sokpop en heel veel plezier met het Sokpopconcert!'

Joris van Veldhoven, (sok)poppenmaker