Jett Rebel eert zijn helden

Jett Rebel
Muzikale alleskunner laat een keur aan bekende (en minder bekende) classics de revue passeren
wo 19 apr 2023 20:30
wo 19 apr 2023
20:30
  • wo 19 apr 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Jett Rebels ode aan halve eeuw popmuziek

Niet verwacht maar toch gekregen en wel op veler verzoek: Jett Rebel eert zijn helden. Op woensdag 19 april brengt hij in De Kleine Willem een ode aan ruim een halve eeuw popmuziek. De muzikale alleskunner laat een keur aan bekende (en minder bekende) classics de revue passeren.

Welke helden aan bod komen? Te veel om op te noemen. Daarom is geen enkele avond hetzelfde. En: als Jett Rebel zijn helden eert op het podium, dan zijn kippenvelmomenten in de zaal nooit ver weg.

Wie is Jett Rebel?
Jett Rebel (Jelte Tuinstra) is niet alleen singer-songwriter, maar ook multi-instrumentalist en componist. Hij begon op jonge leeftijd muziek te maken en trad al op als tiener.

Jett Rebel is bekend om zijn energieke en eclectische muziekstijl, die elementen bevat van rock, pop, funk, soul en jazz. Hij speelt veel verschillende instrumenten, waaronder gitaar, piano, basgitaar, drums en saxofoon, en heeft inmiddels meerdere albums uitgebracht. Zijn eerste album, getiteld Venus & Mars, verscheen in 2014 en werd goed ontvangen door het publiek en de critici.

Naast zijn muziek heeft Jett Rebel ook een opvallende persoonlijkheid en uiterlijk, met kleurrijke outfits en lang, krullend haar.

‘Met zijn energieke optredens en eclectische muziekstijl weet hij het publiek keer op keer te betoveren’

OOR
Jett Rebel

Jett Rebel krijgt veel positieve recensies. Een greep:
-3voor12: ‘’Jett Rebel is een virtuoze muzikant en een geboren showman. Zijn muziek is een heerlijke mix van verschillende genres en zijn teksten zijn even oprecht als humoristisch."

-The Daily Indie: "Jett Rebel weet hoe hij het publiek moet vermaken en zijn muziek spreekt een breed publiek aan."

-NRC: "Jett Rebel is een unieke en veelzijdige artiest die een frisse wind brengt in de Nederlandse muziekscene. Zijn muziek is vernieuwend en verrassend en hij weet live altijd te overtuigen."