Let's talk about sex

HNTjong
Zinderend muziektheater met Lowlands-hit Prins S. en de Geit.
vr 24 nov 2023 19:30
vr 24 nov 2023
19:30
  • vr 24 nov 2023
    19:30
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Let’s talk about seks vol fysieke én emotionele kippenvelmomenten

Een supersoft knallend muziektheater over seks met livemuziek van Lowlandshit Prins S. en de Geit vol tips en trics over wat je allemaal kunt meemaken, in bed of ergens anders. Alleen of samen, van one night stand tot vaste relatie. Dat is de voorstelling Let’s talk about seks van HNTjong op vrijdag 24 november in het Wilminktheater.

De show zit vol fysieke én emotionele kippenvelmomenten en heeft de look en feel van een zinderend popconcert waarbij vijf performers zingen en spelen over sexuele fantasie, liefde en verlangen.

Dit theaterconcert voor jongvolwassenen is een unieke mix van acts, songs, close harmony en spoken poetry. Naast geweldige muziek zit de voorstelling bomvol tips en tricks over wat je allemaal kunt meemaken op het gebied van seks. In bed of ergens anders, fysiek én emotioneel, alleen of samen, van one-night-stand tot vaste relatie. Met de look-and-feel van een zinderend popconcert acteren en zingen vijf spelers samen met de Haagse Electropopband Prins S. en De Geit. De band maakt een mix van opzwepende rauwe dansbeats en Nederlandse spoken poetry.

Alle films, series en songs gaan altijd over liefde volgens HNTjong. ‘’Over seks gaat het veel te weinig, het blijft een taboe. Je krijgt geen handleiding hoe je seks moet hebben wat je lekker vindt en hoe je daarover praat. Hoe voelt seks eigenlijk, de eerste of tweede keer en daarna. Is het verliefdheid of lust? Wil je met vrouwen, mannen, allebei of meer?’’

Na de prijswinnende publiekshit Trojan Wars maken Peet Wittenbols (tekst) en Noël Fischer (regie) deze unieke combinatie van nederpop, comedy en de Netflix serie: Sex Education. ‘’Tussen droom en daad strekt zich het gebied van de fantasie en de verbeelding uit, waar alles mogelijk is en niets ondenkbaar, daar gaan alle popsongs over, daar zit poëzie, daar wil je zijn’’’, zegt Fischer.

Het artistieke duo Peer Wittenbols en Noël Fischer ontwikkelt na publieks-hit Trojan Wars een nieuwe young adult-voorstelling. Dit keer een comedy naar de razend populaire Netflix-serie Sex Education. In combinatie met de Haagse Neder-Electropop van Prins S. en De Geit.

‘Met scherpe lyriek en scala aan elektronische popgenres laat Prins S. en de Geit je dansend luisteren en luisterend dansen’

De Volkskrant

Credits

-Spel: Kimberley Agyarko, Scott Beekhuizen, Diewertje Dir, Jelle Hoekstra en Yamill Jones
-Muziek: Prins S. en De Geit
-Regie: Noël Fischer
-Tekst: Peer Wittenbols

Wat is HNTjong?
HNTjong neemt een unieke positie in binnen het Nederlandse theaterlandschap. Als jeugdtheatergezelschap binnen een 'volwassen' theaterproducent mét een stevige en slagvaardige afdeling educatie, kan HNTjong producties en projecten realiseren op een schaal die voor weinig jeugdtheatergezelschappen is weggelegd.