Workshop - Zing mee met Consensus Vocalis

Consensus Vocalis
Bijzondere kans voor amateur-zangers met koorervaring: leer van professionals en zing mee tijdens Sing Along America!
za 3 jun 2023 10:00
za 3 jun 2023
10:00
 • za 3 jun 2023
  10:00
  gratis, wel reserveren
  Muziekcentrum, Enschede
  Kleine Zaal
  Geweest

Altijd al eens mee willen zingen met een professioneel koor? Grijp deze kans!

Altijd al eens mee willen zingen met een professioneel koor? Dan is dit je kans! Ter afsluiting van de Korendag Enschede geeft Consensus Vocalis zaterdagavond 3 juni het spetterende meezingconcert Sing Along America! in het Muziekcentrum. Zaterdagochtend verzorgen Béni Csillag (dirigent Consensus Vocalis) en vier zangers uit het koor een gratis workshop voor amateurs met koorervaring. 

Er wordt door de deelnemers gerepeteerd aan drie stukken die 's avonds deel uitmaken van het programma. Het gaat om My lord, what a mornin van Burleigh, Goin’ home van Dvorák en At the river van Copland.

De workshop op 3 juni in het Muziekcentrum begint om 10.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur). Na een repetitie met de hele groep wordt er in stemgroepen geoefend en na een pauze nog eens met de hele groep. Rond 13.30 uur is de workshop afgelopen. Het gratis toegankelijke meezingconcert in het Muziekcentrum begint die avond om 20.00 uur.

Bassen, alten, tenoren of sopranen die zich nog niet hebben aangemeld, maar wel graag deel willen nemen aan de workshop, kunnen zich zaterdagochtend voor aanvang (10.00 uur) alsnog melden in het Muziekcentrum.

 

Deze workshop maakt deel uit van het programma van Korendag Enschede 2023. Klik HIER voor de overzichtspagina

's Morgens repeteren onder leiding van professionals, 's avonds meezingen met Consensus Vocalis

Marco Borggreve
Beni Csillag