SHOT & Shaffy

Studenten Harmonie Orkest Twente
Maar liefst 65 muzikale studenten uit Twente laten zien en horen waarom ze Nederlands kampioen zijn
do 29 jun 2023 20:00
do 29 jun 2023
20:00
  • do 29 jun 2023
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Geniet van de kersverse Nederlands kampioen

SHOT & Shaffy. Zo heet het concert dat het Student Harmonie Orkest Twente op donderdag 29 juni geeft in het Muziekcentrum Enschede. Het concert van de kersverse Nederlands kampioen in de eerste divisie bestaat uit twee gedeeltes.

Voor de pauze speelt SHOT de nieuwste compositie van Alex Poelman: Jekyll & Hyde. Dit werk is speciaal gecomponeerd voor harmonieorkest en twee solo trompettisten. SHOT voert het stuk uit samen met trompettisten Jeroen Schippers (Marinierskapel der Koninklijke Marine) en Jordi Lensink (Orkest van de Koninklijke Marechaussee).

Na de pauze voegen zangeres Micheline Van Hautem en bastrombonist Jos Jansen zich bij het orkest op het podium om samen het repertoire van Ramses Shaffy te vertolken. Shaffy & Brass is het nieuwe project van Micheline en Jos, een vervolg op het succesvolle Brel & Brass dat SHOT in 2018 heeft uitgevoerd.

Wat is SHOT?
SHOT is het Student Harmonie Orkest Twente, bestaande uit 65 enthousiast muzikale studenten uit Twente. Afgelopen april heeft SHOT de eerste prijs binnengesleept op de Open Nederlands Harmonie Kampioenschappen (ONHK) en hiermee benoemt tot Nederlands kampioen. Na deze overwinning is SHOT weer druk bezig met een nieuw programma.

Bestel kaarten
Voor het bestellen van kaarten klik HIER.

Prijswinnende muzikale Twentse studenten op podium Muziekcentrum Enschede