Annemieke van der Togt

Mees Kees op kamp

Mees Kees
Leukste meester van Nederland geeft eigen draai aan alles wat op zijn pad komt
vr 10 mei 2024 19:00
vr 10 mei 2024
19:00
  • vr 10 mei 2024
    19:00
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur

Naast de bekende boekenreeks en filmhits komt Mees Kees eindelijk naar het theater. Dat doet hij op vrijdag 10 mei in het Wilminktheater met de sprankelende voorstelling Mees Kees Op Kamp.

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp weet te maken. Zwemmen is immers ook werken en een zeester zie je toch het beste ìn de zee. Zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want alle bezoekers mogen mee op kamp. Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weten we één ding zeker: met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur.

Na afloop van de voorstelling kunnen de bezoekers de cast van Mees Kees ontmoeten tijdens een gezellige meet & greet.

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee

Credits

-Mees Kees: Merijn Oerlemans
-Mevrouw Dreus: Mylene D'anjou
-Katrien, campinghoudster en moeder van Tobias: Anouk van Nes

Wie is Merijn Oerlemans?
Merijn Oerlemans speelt Mees Kees. Hij won tijdens de Amateur Musical Awards de award voor Beste Mannelijke Hoofdrol voor zijn vertolking in Petticoat. Na het winnen van deze prijs was hij te zien in meerdere producties. Zo speelde hij hoofdrollen in het theaterconcert Bella Italia en in de kindermusicals Karel de Kok, Kruistocht in spijkerbroek en Koning van Katoren. Ook speelde Oerlemans rollen in de televisieseries Just Like Me en Brugklas.