Coming out comedy club

Kim Schuddeboom, Teun van den Elzen, Gavin Reijnders e.a.
Onderdeel van de Regenboogdagen Enschede 2023
wo 11 okt 2023 20:30
wo 11 okt 2023
20:30
  • wo 11 okt 2023
    20:30
    Gratis kaarten - wel aanmelden
    De Kleine Willem, Enschede

Coming out comedy club in De Kleine Willem hoogtepunt Regenboogdagen Enschede

Het is in Enschede tijdens de Regenboogdagen al een groot feest, en het kan nog leuker met de Coming out comedy club. Dat wordt op Coming out day woensdag 11 oktober in De Kleine Willem dan ook een heerlijke avond stand-up met de comedians Kim Schuddeboom, Kirsten van Teijn, Teun van der Elzen en Gavin Reijnders. De Master of Cermonies is Danny Westerweel (Huize Enschede).

Als special act treedt Riley Moes als dragqueen Red Diamond op. Ze is een fabulous dragqueen uit Enschede. We kennen haar van MIAUW in Metropool waar zij de afgelopen drie edities heeft opgetreden. Red Diamond was ook te zien tijdens de afgelopen edities van Koningsdag en de Nacht van de Nacht in Enschede. Met nog maar 18 lentes oud is zij een van de jongste performende dragqueen in de regio. In de pauze van deze Coming out comedy club treedt zij op met haar vier dansers als pauzefinale. Ze is na de show nog te zien in de foyer.

Tijdens de afterparty is het dj YUH S4N die achter de platentafel staat. Hij is een opkomende dj uit de undergroundscene van Enschede en combineert zijn interesse in de wereld van techno met hedendaagse vrouwelijke pop en klassieke disco. Aangezien San zelf ook erg van een feestje houdt, of graag de muziek bepaald wanneer die met vrienden is, kun je verwachten dat de muziek klopt, de vibes positief zijn en San achter de draaitafel zelf mee staat te dansen.

Enschede Regenboogstad
Enschede is een van de Regenboogsteden in Nederland. Regenboogsteden zetten zich specifiek in om de sociale acceptatie, veiligheid en emancipatie van alle LHBTI+’ers te bevorderen. Tijdens de Regenboogdagen, die plaatsvinden van 6 tot en met 13 oktober, wordt hier met activiteiten extra aandacht aan besteed. Hoogtepunt is de Coming out day op woensdag 11 oktober.

Gratis kaarten - wel reserveren
De Coming out comedy club op woensdag 11 oktober in De Kleine Willem is een productie van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Kaarten zijn gratis. Het is wel nodig om kaarten te reserveren. Let op: vol is vol.

Bekijk HIER alle evenementen van de Regenboogdagen Enschede.

Sluit lachend in De Kleine Willem de Coming out day af

Wie is Kim Schuddeboom?
Kim Schuddeboom is lid van Comedytrain. In 2022 speelde ze dubbelprogramma's met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. Haar tv-debuut maakte ze in de Avondshow. Met haar stand- upshow Ongeschreven is ze genomineerd voor Neerlands Hoop, een prijs die wordt gegeven aan de meest veelbelovende theatermakers. 

Wie is Teun van den Elzen?
Teun van den Elzen studeerde politicologie, maar vult inmiddels de theaters met grappen en grollen waarin de politieke correctheid soms ver te zoeken is. De cabaretier neemt geen blad voor de mond en fileert de wereld en haar inwoners, inclusief zichzelf. In dit theaterseizoen staat hij op donderdag 2 november in De Kleine Willem met zijn avondvullende debuutprogramma Meer kan ik er niet over zeggen (klik HIER voor kaarten).

Wie is Gavin Reijnders?
De Rotterdamse cabaretier Gavin Reijnders begon in 2018 met optreden met zijn gedichtjes en liedjes op zijn ukulele, maar al snel wilde hij meer. In 2019 haalde hij de finale van het Leids Cabaret Festival. “Als zanger is hij volledig in zijn element en pakt hij de hele zaal in. Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk”, aldus de jury van het festival. In 2022 won hij de finale van Ik Ga Stuk!

Wie is Kirsten van Teijn?
Kirsten van Teijn is cabaretière, zangeres en actrice. In 2015 ging haar eerste avondvullende voorstelling Heilloos in première. In 2016 kreeg ze het Stijgend Applaus Stipendium toegewezen uit handen van de VSCD-cabaretjury. In 2021 ging haar nieuwe voorstelling (s)experiment in première. Een jaar later ontving ze hiervoor de cabaretprijs Neerlands Hoop.