Made in Holland

Anuar
Utrechtse comedian, bekend van de Ramadan Conference, staat weer solo op het podium
do 8 feb 2024 20:30
do 8 feb 2024
20:30
  • do 8 feb 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Met een mix van nostalgie en actualiteit steelt hij de harten van zijn publiek

Hij mag dan Anuar heten, hij is Made in Holland. En zo heet ook zijn nieuwe comedyprogramma, waarmee hij donderdag 8 februari in De Kleine Willem in Enschede staat. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit steelt hij de harten van zijn publiek, maar houdt hij hen ook een spiegel voor.

Anuar (45) is een stand-up comedian uit Utrecht. Hij brak in 2004 door toen hij het jaarlijkse Cameretten Festival won. Sindsdien is hij regelmatig te zien op televisie en in het theater. Zo was hij vaak te gast in het tv-programma Raymann is Laat, waar hij ook teksten voor schreef.

Dankzij zijn deelname aan Cameretten kon Anuar in 2006 zijn eerste landelijke cabaretprogramma maken. Sindsdien staat hij om de paar jaar met een nieuwe show - vijf tot nu toe - in de Nederlandse theaters. Sinds 2019 maakt hij ook twee keer de Ramadan Conference. De eerste twee edities waren een groot succes.

Anuar is behalve stand-up comedian ook schrijver voor diverse televisieprogramma’s en auteur van de boeken Op zoek naar mijn voorhuid, Het zal je broertje maar zijn en, in 2021, Je Praat Veel Maar Zegt Niks.

'Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up. Weet op een originele manier te spelen'

AD over Anuar