Dit is mijn jaar - staconcert

Wesly Bronkhorst
Amsterdamse volkszanger zoekt zijn fans op met allereerste officiële clubtour
vr 24 mei 2024 20:00
vr 24 mei 2024
20:00
  • vr 24 mei 2024
    20:00
    Muziekcentrum Enschede, Staconcert
    Grote Zaal

Van Amalia en Trots op Jou tot De Lucht Was Blauw en Vergeef

2024 wordt het jaar van Wesly Bronkhorst. Niet allen treedt hij dan in het huwelijk, de Amsterdamse volkszanger maakt ook zijn allereerste clubtour door Nederland. Met, op vrijdag 24 mei, een concert in het Muziekcentrum in Enschede. Samen met de M&M band brengt hij daar al zijn hits. Amaliaaaaaaa.

Als volkszanger schrijft Wesly al jaren zijn eigen Nederlandstalige liedjes. Zijn eerste grote hit scoorde hij met Trots Op Jou. Inmiddels heeft zijn in 2022 uitgebrachte single Amalia alle persoonlijke records verbroken. Hij kreeg een BUMA Award en een gouden én een platina plaat uitgereikt.

Ter gelegenheid van zijn derde lustrum als artiest, in 2017, gaf hij een concert in het tot de laatste plek uitverkochte Concertgebouw in Amsterdam. In 2019, het jaar waarin hij werd genomineerd voor een Edison, ging hij nog een stap verder en gaf in een uitverkocht Afas Live de show van het jaar.

'Als artiest is het belangrijk dat je jezelf onderscheidt, en tegelijk ook mensen samenbrengt. En dat probeer ik met mijn muziek te doen'

Wesly Bronkhorst