The Christmas Night

ZO! Gospel Choir e.v.a.
Night of the Proms van het Oosten
vr 20 dec 2024 en za 21 dec 2024
vr 20 dec 2024
en
za 21 dec 2024

Het Muzikale Kersthoogtepunt van Enschede

Het meest feestelijke muzikale avondje uit tijdens de kerstperiode? Dat is zonder twijfel The Christmas Night 2024! Beleef twee onvergetelijke avonden vol betoverende kerstoptredens in de Pay. Zaal van het Wilminktheater, waar muziek, sfeer en gezelligheid hand in hand gaan.

The Christmas Night staat bekend als de 'Night of the Proms van het Oosten' en biedt een unieke mix van stijlen en genres. Met een levendig live orkest en het fantastische ZO! Gospel Choir beleef je een show vol energie en afwisseling. Laat je meevoeren door sprankelende gospelnummers, vrolijke pophits en ontroerende klassieke kerstliederen.

Koop nu je tickets!
De kaartverkoop voor The Christmas Night 2024 is gestart en de vraag is groot. Wacht niet langer en verzeker jezelf van een avond vol muziek en kerstplezier. Mis het niet en bestel vandaag nog je tickets! Tijd voor een avondje vol warmte, enthousiasme en natuurlijk muziek waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

Boek eigen viptafel of viploge!
Maak The Christmas Night extra bijzonder met een eigen viptafel voor zes personen of een eigen viploge voor twee personen. Laat je heerlijk verwennen met drankjes en hapjes tijdens de voorstelling. De vipkaarten zijn te boeken door bij het bestellen van de kaarten op 'Best beschikbare stoelen' te klikken. Vragen? Neem contact op via kassa@wilminktheater.nl.