Marco Borggreve

Samenwerking Wilminktheater & Muziekcentrum en Stiftfestival leidt tot prachtige concerten

Simone Kratz: 'Daniel is creatief en artistiek en neemt een enorm internationaal netwerk met een grote fanbase mee'

Een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en het Stiftfestival leidt tot een prachtig resultaat: Een nieuwe editie van het Stiftfestival, met louter hoogtepunten.

Violist Daniel Rowland is artistiek leider van het festival. Hij is trots op de samenwerking met het Wilminktheater & Muziekcentrum. ‘’We hebben een heel inspirerende en genereuze partner gevonden’’, zo klinkt het opgewekt. ‘’We brengen in het Muziekcentrum niet te missen hoogtepunten die een groots publiek verdienen.’’

Daniel heeft daarvoor samen met artistiek directeur van het Wilminktheater & Muziekcentrum Simone Kratz een breed klassiek programma samengesteld.

Het is het begin van een duurzame samenwerking. Simone: ‘’Dit keer brengt het festival een ode aan de aarde met het thema Song of the Earth. Daniel is creatief en artistiek en neemt een enorm internationaal netwerk met een grote fanbase mee.’’

Bezoekers kunnen tijdens het Stiftfestival genieten van bijna dertig concerten die door zo’n veertig musici worden gegeven, waarvan vijf in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede gespeeld worden.

 

Events in dit thema