Roy Beusker

Soraya Gerrits blij met hoofdrol in ABBA-musical Mamma Mia!

di 14 mrt 2023

12 t/m 17 MAART 2024 / WILMINKTHEATER - De jonge actrice Soraya Gerrits wordt Sophie in de ABBA-musical Mamma Mia! Eerder werd bekend dat Brigitte Heitzer de rol van Donna vertolkt en René van Kooten is Sam. Mamma Mia! staat van 12 tot en met 17 maart 2024 zes keer in het Wilminktheater.

‘’Mamma Mia! wordt naast een feest van herkenning ook verrassend. Met een gloednieuwe vertaling van Jeremy Baker en een nieuwe vormgeving,” aldus artistiek directeur Hans Cornelissen.

De cast is volgens hem geweldig. ‘’Brigitte Heitzer en René van Kooten zijn onze gedroomde Donna en Sam en de rol van Sophie lijkt Soraya op het lijf geschreven. We hebben recent met haar gewerkt bij de musical The Prom waarin zij de rol van het schoolmeisje Alyssa speelde. Dat deed ze fantastisch.”

Soraya voelt zich vereerd dat zij de rol van Sophie mag gaan spelen. “Ik mag dan nog jong zijn, maar de liedjes van ABBA ken ik van voor naar achter. Net als dat ik de films ook al verschillende keren heb gezien. Dat de producenten en de regisseur vertrouwen in me hebben, daar ben ik dankbaar voor. Ik zal ze niet teleurstellen.”

Klik HIER voor kaarten.