Rinse Fokkema

Indrukwekkende rockmusical Jesus Christ Superstar volgend jaar naar Wilminktheater

wo 22 mrt 2023

2 TOT EN MET 5 MEI 2024 / WILMINKTHEATER - De indrukwekkende rockmusical Jesus Christ Superstar komt terug. Van 2 tot en met 5 mei volgend jaar staat wat nu al de theaterbelevenis van 2024 is in het Wilminktheater. De kaartverkoop is begonnen.

Wie kent Jesus Christ Superstar niet? Wereldberoemd is de combinatie van de onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. De regie is in handen van de internationaal geprezen regisseur Ivo van Hove.

Jeangu Macrooy kruipt in de iconische rol van Jezus. De sterrencast bestaat verder uit onder anderen Freek Bartels, Edwin Jonker, Alex Klaasen en Magtel de Laat als Maria.

Jesus Christ Superstar is een prachtige - puur door songs gedreven - musical over een sociaal bevlogen vriendengroep waarin Jezus zich tot een leider ontwikkelt met vernieuwende ideeën om op te komen voor mensen die geen stem hebben in de samenleving. Het leidt tot een nieuwe beweging; een volksopstand. Het is een verhaal voor én van onze tijd.

Verwacht een theaterspektakel waarin het originele Engelse repertoire op indrukwekkende wijze met een live orkest in een unieke setting ten gehore wordt gebracht.

Klik HIER voor kaartverkoop.