Voor wie ik liefheb…: Martha Riemsma praat met Paul de Leeuw

wo 29 mrt 2023

ENSCHEDE - Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Metropool en Martha Riemsma presenteren zondagmiddag 16 april de eerste editie van Voor wie ik liefheb…, een talkshow over liefde en vriendschap. Paul de Leeuw is de eerste gast in het Muziekcafé van Metropool in Enschede.

Paul komt niet alleen. Dat doen de gasten bij deze maandelijkse talkshow namelijk nooit. Ze nemen altijd drie mensen mee die ze liefhebben. Want 'voor wie ze liefhebben, willen ze heten'. Aan de hand van deze relaties interviewt Martha Riemsma tussen 15.30 en 17.30 uur de gast.

Voor wie ik liefheb wil ik heten is de titel van een gedicht van Neeltje Maria Min. Ze schreef het in 1966 en werd er in een klap beroemd mee. ‘’Deze wonderschone dichtregel heeft nu misschien nog wel meer zeggingskracht dan toen’’, aldus Martha Riemsma, oud-hoofdredacteur van Tubantia.

De huisband speelt en er treedt steeds een muzikaal talent op met een eigen muzikale interpretatie van het gedicht van Min.

Vanaf zondag 16 april zit er elke maand in het Muziekcafé van Metropool een andere bekende gast tegenover Martha, Hij, zij of hen wordt in een intieme, exclusieve setting bevraagd.

Klik HIER voor kaarten.