Speel mee in muziektheaterspektakel Harmonie

vr 26 mei 2023

ENSCHEDE - Meedoen in het orkest bij muziektheaterspektakel Harmonie is meer dan alleen de noten spelen. Want in Harmonie - van 30 juni tot en met 23 juli in het Wilminktheater in Enschede - speelt het orkest de centrale rol. De orkestleden zijn ook acteurs. En er zijn nog muzikanten nodig, dus..... waar wacht je nog op.

Zoals de titel al doet vermoeden, gaat het humoristische, maar ook aangrijpende verhaal over een harmonieorkest en alle intriges die in een muziekvereniging kunnen voorkomen. Iedereen die meedoet speelt een instrument, dus ook de cast. Dat betekent van het podium verdwijnen, weer opkomen, af en toe omkleden.

Omdat het orkest nog niet compleet is, is Wilminktheater en Muziektheater Enschede, de producent van Harmonie, op zoek naar blazers (behalve fluit, trompet en hoorn), slagwerkers en contrabassisten. Die moeten dan wel 
- in de week van 24 tot en met 29 juni in de (vroege) avond beschikbaar zijn
- 3, 10 en 17 juni beschikbaar zijn voor repetities
- beschikbaar zijn voor (een deel van) de voorstellingen
- genoeg niveau hebben om de muziek, die deels ter inzage ligt, te kunnen spelen

De speelperiode is: 30 juni, 1, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 16, 19, 20, 21, 22 en 23 juli. Op de website staan nu minder voorstellingen, de dagen die er niet opstaan zijn nu nog opties.

Voor een idee van wat je te wachten staat, klik HIER! voor de trailer. 

Voor het bekijken van bladmuziek voorbeelden kun je hier klikken.
 

De aanmeldingen verlopen via Floor van Randwijk. Je kunt haar bij vragen mailen, bellen of appen (06 41 28 61 21). Mocht je je willen aanmelden, stuur dan een mailtje met je beschikbaarheid naar f.vanrandwijk@wilminktheater.nl