Frits Sissing presenteert Symphonic Broadway op de Oude Markt in Enschede

ma 5 jun 2023

ENSCHEDE - Het zomerprogramma op de Oude Markt in Enschede wordt op vrijdag 7 juli om 21.00 uur geopend met Symphonic Broadway, een gratis toegankelijk concert van Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel in samenwerking met Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en ArtEZ Conservatorium. Deze Enschedese muziekpartners hebben de handen ineen geslagen voor een spectaculaire avond vol musical- en broadwaymuziek. De presentatie is in handen van Frits Sissing.

De liedjes worden uitgevoerd in een grote symfonische bezetting en gezongen door onder anderen Francis van Broekhuizen, Jamai Loman, Leona Philippo, Tessa Sunniva van Tol en Consensus Vocalis.

Symphonic Broadway belooft een concert te worden waarbij muziek, zang en musical samenkomen. Maak je klaar voor bekende liedjes uit Aida, Mamma Mia en Jesus Christ Superstar.

Naast de grote namen is er ruimte voor talent van ArtEZ Conservatorium Enschede. Sanna van Koesveld, derdejaars student popacademie, brengt haar zangtalent ten gehore en studenten van de opleiding Mediamusic hebben een speciale compositie geschreven voor deze avond. 

Graag zittend genieten van dit prachtige concert? Op de Oude Markt zijn ruim vijfhonderd gratis zitplekken. Het is alleen niet mogelijk om deze gratis plekken te reserveren. Zorg daarom dat je op tijd bent. Wel kan er een beperkt aantal tafels inclusief speciaal arrangement van restaurant Novi worden gereserveerd. Het arrangement bevat heerlijke lekkernijen en bijpassende wijn. Kijk HIER voor meer informatie.