Willem van Walderveen

Walk-in Musical Expo In Grote Kerk: unieke collectie musicalrekwisieten

do 8 jun 2023

ENSCHEDE – Nederlands bekendste musicalster Pia Douwes heeft haar mooiste musicaljurken ter beschikking gesteld voor de Walk-in Musical Expo. Maar niet alleen Pia's jurken zijn te bewonderen: heel veel rekwisieten uit de musicalgeschiedenis zijn nu bij elkaar in deze tentoonstelling die vanaf donderdag 22 juni twee weken lang gratis te bewonderen is in de Grote Kerk in Enschede.

Wie kent de beroemde musicals Evita, Miss Saigon en Soldaat van Oranje niet? Ze zijn niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Het vakmanschap van de kostuums oogst altijd veel lof bij de bezoekers. In de Grote Kerk komen de mooiste kostuums, en nog veel, voor het eerst bij elkaar.

Voor de Grote Kerk zijn als exrta toevoeging kostuums te zien tijdens producties van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede gedragen zijn, zoals uit SCROOGE (zie de foto).

De unieke collectie van kostuums, rekwisieten, gouden platen en vele andere items uit de musicalgeschiedenis is van donderdag 22 juni tot en met zondag 9 juli gratis te bezoeken in de Grote Kerk in Enschede. Elke dag (behalve maandag) is de Grote Kerk tussen 12.00 en 17.00 uur geopend.

Klik HIER voor meer informatie.