Doe mee aan tombola: kans op kaarten Harmonie - koop loten op de markt en bij kassa theater

di 13 jun 2023

ENSCHEDE - Wat hoort er bij een optreden van een harmonie? Een tombola natuurlijk! Daarom: doe ook mee aan de tombola in het kader van het muziektheaterstuk Harmonie in het Wilminktheater en win vrijkaarten voor een van de try-outs van dé zomerse theaterverrassing. Ook tijdens de voorstellingen zijn lootjes te koop voor andere leuke prijzen en prijsjes.

Wie weet het nog? Bij een optreden van de harmonie kocht je natuurlijk lootjes voor de tombola. Het was altijd spannend welke prijsjes of prijzen je won. Daarom heeft regisseur Jasper Verheugd de tombola weer uit de kast gehaald voor het muziektheaterstuk Harmonie.

Harmonie wordt tussen vrijdag 30 juni en zaterdag 22 juli twaalf keer opgevoerd in het Wilminktheater. De try-outs vinden plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. 

Lootjes te koop op de markt
De lootjes voor de tombola om kans te maken op vrijkaarten voor de try-outs kosten slechts 1 euro. Er zijn twee trekkingsrondes en wel op maandag 19 en maandag 26 juni. Lootjes voor deze trekkingen zijn te koop op de Enschedese markt op dinsdag, zaterdag en zondag.

En lootjes bij de kassa van het Wilminktheater
Ook zijn lootjes te koop tijdens de openingstijden van de kassa van het Wilminktheater en Muziekcentrum op werkdagen van 12.00 tot 16.00 uur. Het Wilminktheater ligt aan de Wenninkgaarde 40-42. De winnende nummers staan op maandag 19 en maandag 26 juni vanaf 12.00 uur op wilminktheater.nl/tombola.

Een van de vele gelukkigen? Wissel het winnende lootje dan in voor een vrijkaartje bij de kassa van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Ook lootjes bij voorstellingen
Ook op de avond zelf van de voorstellingen worden lootjes verkocht. ‘’Een tombola past natuurlijk perfect bij de voorstelling. Sterker: het maakt zelfs onderdeel van de voorstelling uit’’, zo legt Verheugd uit. ‘’De lootjes voor de voorstelling kun je voorafgaand en tijdens de pauze van de voorstelling kopen.‘’ Acteurs zorgen een leuke twist met de tombola om zo het publiek onderdeel te maken van de voorstelling. ‘’Ik weet zeker: dat wordt heel leuk’’, lacht Verheugd.

Er zijn heel leuke verrassende prijzen en prijsjes te winnen met de tombola tijdens de voorstellingen. Of je iets wint, wordt na de voorstelling duidelijk. Een bezoek aan Harmonie wordt daarmee nóg leuker.