Twentse cabaretiers zijn weer op weg naar Eindejaarsconference

za 9 sep 2023

ENSCHEDE - André Manuel, Bert Eeftink, Thijs Kemperink en Nathalie Baartman zijn, met muzikaal leider Maarten de Groot, deze week weer begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van de Twentse Eindejaarsconference. Traditiegetrouw gebeurde dat met het aansnijden van een taart. Het belooft dan ook een smakelijke voorstelling te worden.

De Twentse Eindejaarsconference is al jaren een absoluut hoogtepunt in het aanbod van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en een regelrechte kaskraker in de kerstvakantie. De kaarten gaan jaar in, jaar uit als warme broodjes over de toonbank. Voor de voorstellingen op 27, 28, 29 en 30 december van dit jaar zal dat niet anders zijn.

De vijf blikken ook in de komende kerstvakantie terug op het afgelopen jaar en kijken een beetje vooruit. Dat doen ze zoals Tukkers dat doen. Dus één ding is zeker, dat wordt weer schateren van het lachen. En wat er ook gebeurt in Twente en de rest van de wereld: de cabaretiers zien ook lichtpuntjes in de donkere dagen rond kerst.

Klik HIER voor kaarten!