Nog honderd dagen tot de kerst

za 16 sep 2023

ENSCHEDE - Mocht het je ontgaan zijn: over 100 dagen is het kerst! Hoewel de temperatuur nog niet onder de twintig graden is gezakt, zijn de voorbereidingen voor de gezelligste periode van het jaar al in volle gang. Zo zijn de repetities voor Het Kerstdiner begonnen en bereidt de crėme de la crėme van het Twentse cabaret zich voor op de welbekende eindejaarsconference. 

Het Kerstdiner, geschreven door Danny Westerweel en onder regie van Anne de Blok, belooft een verrassende gala-avond te worden die bol staat van kerst en mysterie. De hoofdrol wordt vertolkt door Laus Steenbeeke. De spelende en zingende bediening bestaat uit de talenten van Wilminks Kweek, met een liveband onder leiding van Bart Geleijnse. 

Natuurlijk is dat niet het enige dat rond de kerst in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede op de planken staat. De hele maand december staat in het teken van kerst en samenzijn. Achtereenvolgend kunnen bezoekers genieten van Het Kerstdiner, Wishful Singing & Lavinia Meijer, The Christmas Night, AmaZing Kerst, Twentse Scrooge, de magische kerstmusical Scrooge, Yule! en de Twentse Eindejaarsconference

Wil jij straks ook front row zitten tijdens een van onze spectaculaire kerstvoorstellingen? Wacht dan niet te lang, want voor je het weet is het weer zover. Immers: Kerst komt altijd!

Meer info en kaarten bestellen!