Maurice van Lammerts van Bueren

Beethovencyclus: drie keer genieten van de meester zelf

zo 10 dec. 2023

ENSCHEDE - In het kader van de Beethovencyclus staan er drie verschillende concerten op het programma. Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart is het in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede genieten voor liefhebbers van een van de grootste componisten ooit.

Donderdag 7 maart: Animato Kwartet
Op donderdag 7 maart staat in de Kleine Zaal van Muziekcentrum Enschede het Animato Kwartet op de planken. Met als titel Beethoven Cyclus opus 18-I staan de strijkkwartetten opus 18 nummers 1 in f, nr. 2 in G en nummer 3 in D op het programma.
Klik HIER voor kaarten.

Vrijdag 8 maart: Noé Inui (viool) en Vassilis Varvaresos (piano)
Op vrijdag 8 maart spelen in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede violist Noé Inui en pianist Vassilis Varvaresos. Op het programma, getiteld Beethoven vioolsonates, staan de vioolsonates nummer 2 in A, nummer 8 in G en nummer 9 in a Kreutzer.
Klik HIER voor kaarten.

Zaterdag 9 maart: Animato Kwartet
Op zaterdag 9 maart speelt in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede het Animato Kwartet het programma Beethoven Cyclus opus 18-II. Op het programma staan de strijkkwartetten opus 18 nummer 4 in C, nummer 5 in A en nummer 6 in Bes.
Klik HIER voor kaarten.