Frits Sissing presenteert betoverend kerstfeest The Christmas Night

za 4 nov 2023

ENSCHEDE - Tv-presentator Frits Sissing, onder veel meer bekend van Opsporing verzocht, Op zoek naar Joseph, Tussen Kunst & Kitsch en Maestro, presenteert op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 december The Christmas Night in het Wilminktheater, ook wel bekend als de ‘Night of the Proms van het Oosten’.

The Christmas Night is al jaren het leukste muzikale avondje uit in de kerstperiode. Bezoekers worden drie avonden lang betoverd door de mooiste kerstoptredens. Sissing, die ook al jaren de seizoensopening van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede presenteert en dus een goede bekende is van het Twentse publiek, praat al die mooie optredens aan elkaar..

Op het podium verschijnen, behalve een live orkest onder leiding van Marnix Wetzer, onder meer het ZO! Gospel Choir, Kimberly Maasdamme (The Voice), regionaal multitalent Esther Pierweijer, de bekendste harpist van Nederland Remy van Kesteren en Kris Rietveld, achtergrondzanger van Duncan Laurence tijdens het Eurovisie Songfestival. Gospelnummers, poppy kerstsongs en klassieke stukken wisselen elkaar af.

Klik HIER voor kaarten!