De (Tineke) Schouten schoenen aan: al ruim 50.000 kaartjes verkocht

di 6 feb 2024

ENSCHEDE - Tineke Schouten heeft zondag in Utrecht de VVTP Platina ticket award uitgereikt gekregen voor de verkoop van meer dan 50.000 tickets voor haar nieuwe theatervoorstelling De Schouten schoenen aan. Deze mijlpaal bereikte zij al in december 2023, inmiddels is de teller nog flink verder opgelopen. De Schouten schoenen aan is dinsdag 23 april te zien in het Wilminktheater in Enschede.

Tineke trekt in deze persoonlijke voorstelling de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg! Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot!

Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op? En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren!

Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! Tineke op haar best!

In de voorstelling staat Tineke ook stil bij het overlijden van haar echtgenoot Hans Brunyanszki, die op 6 september overleed. Zij eert hem onder andere met het prachtige nummer Even terug bij jou.

Klik HIER voor kaarten!