Voorstelling Echt Gebeurd: Lang verhaal kort met Nathalie Baartman verplaatst naar 12 september

ma 8 jul. 2024

Vanwege de drukte in de binnenstad door de voetbalwedstrijd van het EK Voetbal op 10 juli, is de voorstelling Echt Gebeurd: Lang verhaal kort met Nathalie Baartman verplaatst naar 12 september. Wij willen graag dat iedereen zonder hinder kan genieten van deze bijzondere avond en daarom hebben we deze datumwijziging doorgevoerd.

Over de voorstelling
Op 12 september brengt Echt Gebeurd een kleine ode aan het waargebeurde verhaal en jij kunt daar onderdeel van zijn! Deze avond vindt er een Lang Verhaal Kort-editie plaats, een heuse storyslam: heb je een verhaal bij het thema over de grens en wil je dat graag vertellen, schrijf dan je naam op een briefje, gooi ‘m in de hoge hoed en misschien vertel jij wel jouw verhaal op het podium van de Kleine Willem!

Presentatie: Nathalie Baartman
Luister naar lokale verhalen, bestorm spontaan het podium of bereid je voor om jouw eigen verhaal van 5 minuten over het thema voor de avond te delen! Het thema van de avond is over de grens. Je hebt grenzen tussen landen, grenzen aan wat acceptabel is en grenzen aan je verbeelding. Er zijn geen grenzen aan dit thema, dus wees welkom op deze avond vol uitgestrekte verhalen.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een avond vol verhalen en inspiratie. We zien je graag op 12 september! Voor meer informatie en kaarten.