Maak kennis met de mannen van KING'S MEN

di 3 mei 2022

KING'S MEN bestaat uit vier acteurs, onder wie de Twentse theatermaker Laurens ten Den. De groep maakt op energieke en hartveroverende wijze klassiekers van Shakespeare toegankelijk voor een breed publiek. In een mix van Duits, Nederlands, Engels en Twents wordt het publiek in Shakespeares grote verhalen meegenomen. De talen smelten ineen tot een heldere vertelling. 

Aanvoerder van KING'S MEN, Laurens ten Dam, is geen onbekende voor het Wilminktheater! Al jarenlang werkt hij samen met ons aan eigen producties, en nu met zijn eigen voorstelling KING'S MEN trekt hij met zijn Duitse toneelmakkers door het Twentse land. 

Voor de mannen van KING'S MEN wordt het een drukke, maar bovenal prachtige zomer. Avonden en middagen lang slaan ze hun bivak op in een intieme setting op de mooiste buitenlocaties in het Duits-Nederlandse grensgebied.

Deze zomer kun je genieten van de voorstellingen 'HAMLET' en 'MACBETH'. 

HAMLET is wellicht het beroemdste toneelstuk dat Shakespeare schreef. KING'S MEN maakt er een modern coming of age-verhaal van; hartverscheurend en toch vol humor.

HAMLET speelt in:
- Dalfsen (28 en 29 mei – Kasteel Rechteren)
- Almelo (1, 2 en 3 juni - Bellinckhof)
- Diepenheim (4 en 5 juni – Het Nijenhuis)
- Denekamp (8 en 9 juni – Huis Singraven)
- Enschede (16, 17 en 19 juni – Hooge Boekel). 

Bestel je kaartjes hier

Nog zo’n klassieker van Shakespeare is MACBETH. Met behulp van slechts enkele rekwisieten en kleurrijke kostuums vertelt KING'S MEN het tijdloze verhaal van MACBETH zoals Shakespeare het bedoeld heeft: spannend, stoer, met humor en vol virtuoze rolwisselingen.

Genieten van MACBETH kan van 23 t/m 26 juni bij Kasteel Twickel.

Bestel je kaartjes hier