Enschede Promotie - Hermen Gerrits

Kaartverkoop nieuw seizoen (tot maart 2023) dinsdag 7 juni van start!

di 3 mei 2022

Zet het maar snel in de agenda: Op dinsdag 7 juni om precies 12.00 uur gaat de verkoop van start voor het eerste deel van het nieuwe theaterseizoen dat loopt tot maart. Liefhebbers kunnen al kaarten bestellen vanaf dinsdag 31 mei om 12.00 uur.

Het belooft een prachtig seizoen te worden met geweldige voorstellingen. De keuze is enorm groot waardoor er voor iedereen wel iets bij zit; van cabaret tot klassiek en van dans tot jeugd.

Het mooie is natuurlijk dat we weer volop en zonder restricties kunnen genieten van het theater. Dat doet ons als theaterliefhebber ontzettend goed. Pas als je er niet bij kunt zijn, weet je pas wat je mist.

Alle voorstellingen staan vanaf 7 juni op de website www.wilminktheater.nl. Dat is heel handig. Op deze manier kunnen we elk moment van de dag het aanbod aanvullen. De papieren seizoensbrochure vervalt derhalve.

Tip: Sommige voorstellingen maken onderdeel uit van een serie. Tegen een extra voordeling tarief bekijkt u dan meerdere voorstellingen van hetzelfde genre.

Voor diegene die graag persoonlijk wordt geholpen, staan op dinsdag 7 juni van 12.00 tot 17.00 uur extra medewerkers van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede klaar bij de kassa van het theater. Zij kunnen van alles vertellen over het theaterseizoen. Ter plekke kunt u dan uw favoriete voorstellingen boeken.

Wij wensen u ontzettend veel plezier bij al dat moois wat onze theaters bieden!