Enorme animo voor drie try-outs Claudia de Breij

di 20 sep 2022

De voorstelling van zaterdag 24 september is stijf uitverkocht, voor die van donderdag 22 en vrijdag 23 september kun je je alleen nog op de wachtlijst laten plaatsen.

"Try-outs zijn leuk, maar ook verschrikkelijk", vertelde De Breij ooit ten tijde van de voorbereiding op haar tweede Oudejaarsconference, in 2019. "Bij die eerste weet je nog niet hoe het valt en geniet je van de kick van de eerste lach. De tweede try-out kan alleen maar tegenvallen en die kick is dan al geweest. Zo'n try-out voelt alsof je iets gekookt hebt wat niet zo lekker wordt gevonden."

Toch staat ze ook voor haar derde voorstelling op Oudejaarsavond weer veel op de planken om te oefenen. Te beginnen in Rotterdam, maar vervolgens dus ook drie avonden lang in Enschede. Waar ze vast ook nieuwe grappen gaat uitproberen op het publiek, want er is ook de afgelopen weken weer genoeg gebeurt om met een kritische blik naar te kijken.

Al met al is die voorbereidingsperiode op weg naar de tv-uitzending voor BNNVara een hele klus. Die ook een flinke wissel trekt op haar privéleven. Als ze niet speelt, is ze aan het schrijven. "Ik zie het als topsport", legde Claudia al eens uit. "Het is geen offer, maar een uitdaging."

Klik HIER voor de wachtlijst!