Podiumpas: voor slechts 35 euro maand lang onbeperkt naar theater

di 1 nov 2022

PODIUMPAS - Voor slechts 35 euro per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan dertig aangesloten podia in heel Nederland. Het kan echt, met de Podiumpas. Ook het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede doet mee. Een buitenkans!

Dat wordt flink genieten in het Wilminktheater, de Kleine en Grote Zaal van het Muziekcentrum, De Kleine Willem en de Grote Kerk.

De Podiumpas is een initiatief van de podiumkunstensector om bezoekers meer flexibiliteit en avontuur te bieden. ‘’Wij hebben geen winstoogmerk. Van de inkomsten uit abonnementsgelden vloeit 90 procent rechtstreeks naar de kunsten’’, zo laat een woordvoerder weten.

Op de website www.podiumpas.nl staat een overzicht van podia die de Podiumpas accepteren. Reserveren kan vanaf dertig dagen vóór de voorstelling. Reserveren gaat voorlopig telefonisch. Later kunnen ook online kaarten worden geboekt.
De Podiumpas is maandelijks opzegbaar na vier maanden, persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Wacht niet lang met het aanschaffen van de Podiumpas. Er is namelijk een beperkt aantal passen beschikbaar. Toch te lang gewacht? Dan komt de aanvrager op de wachtlijst.

De kaarten kunnen voorafgaand aan de voorstelling worden afgehaald bij de kassa. Dat kan het liefst een half uur voor het begin. 

Meer informatie over de Podiumpas staat op de website www.podiumpas.nl.

Welke voorstellingen en concerten kunnen worden bezocht?
Met de Podiumpas kunnen alle voorstellingen en concerten van het reguliere aanbod worden bezocht.

Voor welke voorstellingen geldt de Podiumpas niet?
-Voor uitverkochte voorstellingen (zoals de Eindejaarsconference 2022).
-Voor arrangementen (een voorstelling in combinatie met een randprogramma).
-Voor voorstellingen en concerten van gezelschappen die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Wat als een voorstelling of concert is uitverkocht?
Dan is er vast een andere voorstelling waar nog wel plek is. Wellicht speelt die voorstelling op een andere avond en/of in een andere stad.

Is er ook een wachtlijst?
Ja, die is er. Let op: Alleen via de website van de Podiumpas is het mogelijk om een plek op de wachtlijst te krijgen.

Kan iemand anders op mijn pas een voorstellingen bezoeken of kan ik een pas delen?
Nee, de Podiumpas is persoonsgebonden. Er wordt gevraagd naar een legitimatie.

Vanaf wanneer kan ik kaarten reserveren?
Dertig dagen vóór de voorstelling kan een een telefonische reservering worden gemaakt via de kassa van het Wilminktheater: 053 - 485 8500.

Waar kan ik de kaarten ophalen?
De kaarten kunnen voorafgaand aan de voorstelling worden afgehaald bij de kassa van het theater. Graag minimaal een half uur voor het begin. 

Vragen?
Kijk voor overige vragen en antwoorden op podiumpas.nl/veelgestelde-vragen of neem tussen maandag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur contact op met een van de kassamedewerkers van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede: 053 - 485 8500. E-mailen kan ook: kassa@wilminktheater.nl.