Zoete aftrap voor magische kerstmusical Scrooge

do 24 nov 2022

ZONDAG 25 DECEMBER TOT EN MET ZONDAG 1 JANUARI / MUZIEKCENTRUM - De kop is eraf voor Scrooge. Deze week werd de eerste repetitie met volledige cast gehouden voor de magische kerstmusical. Maar vóór regisseur Jasper Verheugd zijn ploeg aan het werk zette, was er eerst taart, die hoofdrolspeler Finn Poncin mocht aansnijden.

De cast van Scrooge staat een flinke klus te wachten. Tussen 25 december en 1 januari wordt de kerstmusical liefst zeven keer gespeeld, in een voor deze gelegenheid totaal heringericht Muziekcentrum.

De hoofdrollen worden, behalve door Poncin, gespeeld door Ruben Brinkman (tot afgelopen maandag nog actief in de serie Huize Enschede), Xander van Vledder, het gezelschap Wilminks Kweek en een grote groep kinderen. Zij brengen samen een eigenzinnige versie van het beroemde verhaal over de kerstavond van de vrek Scrooge, met veel humor en prachtige liedjes.

De regie is in handen van Verheugd, die ook het script schreef, en Ellen Kremers. Jan Tekstra schreef de muziek voor Scrooge.

Klik HIER voor kaarten!