Harmonie - Arrangementen

Een onvergetelijke avond samen met relaties en collega's

Harmonie is een komisch en meeslepend muziektheaterstuk over afscheid nemen en op- nieuw beginnen. Een voorstelling over schrijnende humor wordt afgewisseld met een bitterzoete traan. Bezoekers zijn vanaf het begin onderdeel van het verhaal, en worden na binnenkomst in het donker naar de zaal geleid voor het verrassingsconcert voor het afscheid van dirigent Herbert. Hoe het vanaf daar verder gaat? “Harmonie is letterlijk meemaken.”

 

Deze voorstelling is een ideale plek om uw relaties en collega’s uit te nodigen voor een heerlijke avond uit.

 

Als dirigent Herbert na dertig jaar afscheid neemt, speelt het orkest nog steeds in de onderste regionen van de amateurs. De nieuwe dirigent Kim-Myung Lee is een ambitieuze en nogal koppige jongen. Hij wil dat het orkest meedoet aan een pretentieus concours en introduceert de Japanse Jinzo methode. Hiervoor moet je eerst je partij kunnen zingen, voordat je deze op je instrument kan bespelen. Dit valt niet in goede aarde bij de leden van de harmonie en zorgt dan ook voor hilarische taferelen. De ellende is compleet wanneer ze ook nog eens hun repetitieruimte kwijtraken, er relaties stuk gaan en er opeens geen geld meer is voor nieuwe instrumenten. Kortom: totale chaos.

Bezoekers van Harmonie zitten de hele voorstelling op het puntje van hun stoel. Ze worden al vanaf binnenkomst compleet ondergedompeld in een verhaal over het wel en wee van het harmonieorkest. Niet alleen op het podium gebeurt er veel, maar ook in en rondom de zaal is er van alles gaande.

BEKIJK HIERONDER DE ARRANGEMENTEN

GEÏNTERESSEERD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

E-mail: h.tenthij@wilminktheater.nl