Cultuurroute


Een actief dagproject vol muziek, theater, workshops, rondleiding en eindpresentatie

De cultuurroute is een schoolbreed project met dansworkshops voor de onderbouw op school en een muziekworkshop voor de middenbouw en een workshop drama voor de bovenbouw in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Het dagproject kan gekoppeld worden aan een thema dat op school speelt. Bij dit project horen een aantal lesbrieven. De start is plenair op school om 9:00 uur en eindigt met een eindpresentatie om 14:00 uur.

Heeft u zin om met de hele school in één dag de wereld van muziek en theater te leren kennen? Schrijf u dan in voor de Cultuurroute muziek & theater. 

Voor de onderbouw (groep 1 t/m 3) zijn er workshops op school, waar de combinatie van bewegen en zingen centraal staat. De groepen 4 t/m 8 gaan op verkenningstocht door het Wilminktheater en Muziekcentrum in hartje Enschede. Ze nemen deel aan een aantal korte, actieve workshops en nemen een kijkje achter de schermen. Rondom de excursie gaat de midden- en bovenbouw op school aan de slag met creatieve workshops die daarop aansluiten. 

De Cultuurroute is maatwerk en wordt gepland in goed overleg tussen de schoolleiding en de workshopleiders van de Cultuurroute. De Cultuurroute wordt verzorgd door de educatief medewerkers van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Orkest van het Oosten en de Nederlandse Reisopera.

Informatie

 Datum:  Datum in overleg
 Prijs:  € 150,- per klas
 Genre:  Muziek & Theater
 Duur:  Dagproject
 Locatie:  Verschillende
 Capaciteit:  min 6, max 9 groepen
 Groep:  1 t/m 8