Coronamaatregelen

Bekijk hier alle coronamaatregelen en veelgestelde vragen rondom de voorstellingen en concerten.

Update 25 februari 2022

Met ingang van vrijdag 25 februari vervallen in onze theaters bij de voorstellingen en concerten met vaste zitplaatsen alle coronamaatregelen. Voor sta-concerten geldt vanaf 25 februari de 1G-regeling. Lees hieronder meer over de actuele coronamaatregelen.

Voorstellingen en concerten waarbij u zit:

Bij voorstellingen in onze theaters waarbij u een zitplaats heeft kunt u naar binnen zonder een coronatoegangsbewijs (vaccinatie of herstelbewijs en testen voor toegang). Ook een mondkapje en de 1,5 meter zijn niet langer verplicht, omdat u een vaste zitplaats heeft. Theaters hebben geen vaste sluitingstijden meer en dus gelden onze reguliere sluitingstijden weer.

Voorstelling en concerten waarbij u staat:

Vanaf 25 februari geldt bij onze sta-concerten de 1G-regeling - Testen voor toegang. Dit houdt in dat alle bezoekers zich voorafgaand aan het theaterbezoek laten testen op corona. Als u negatief test, krijgt u een code. Die kunt u gebruiken in de CoronaCheck-app om de testuitslag op te halen en een testbewijs te maken. Het testbewijs is 24 uur geldig gerekend vanaf het testmoment. Bij binnenkomst van het theater laat u uw coronatoegangsbewijs zien. 

Alle bezoekers van 13 jaar en ouder moeten een negatieve testuitslag laten zien. Dus ook mensen die gevaccineerd zijn of mensen die hersteld zijn van corona. Kinderen onder de 13 jaar hoeven geen negatieve testuitslag te laten zien. Zij krijgen het advies om een zelftest te doen.

U kunt een testafspraak bij u in de buurt inplannen via: testenvoortoegang.org

Overige informatie

Op onze website houden we alle actuele voorstellingsinformatie zo goed mogelijk bij. Zo kan het zijn dat er nog voorstellingen gaan verschuiven of dat er extra kaarten beschikbaar komen voor voorstellingen die eerder door het max. aantal bezoekers beperkt waren in zaalbezetting. 

Houd onze website in de gaten voor alle actuele informatie.

We danken u allen voor uw begrip, geduld en medewerking en kijken ernaar uit u snel weer te ontvangen in onze theaters.

Veelgestelde vragen