AUDITIEOPROEP WILMINKS KWEEK

Ben jij een echt talent met passie voor muziek en theater en wil je je graag samen met een leuke groep mensen ontwikkelen als performer en zo je netwerk vergroten? Meld je dan aan voor de auditie van WILMINKS KWEEK.

Wat moet je daarvoor doen? 
Stuur dan  je CV mét foto, een kort filmpje waarin je je voorstelt en waarin je vertelt waar je kracht ligt, wat je wil betekenen in de theaterwereld en wat je bij ons wilt leren/onderzoeken. Daarnaast zing je je favoriete Nederlandstalige liedje in en stuur je dit naar: i.vandermei@wilminktheater.nl. 

Aanmelden kan tot 30 mei 2024

Audities vinden plaats op 4 juni 2024

WILMINKS KWEEK

Wat bieden we?

  • Wilminks Kweek biedt 8 stagiares een betaalde stage door 'leren door te spelen'. In een veelzijdig praktijkgericht traject ontwikkel je jezelf als performer.
  • Naast het spelen als groep in verschillende producties bieden we aanvullende workshops en lessen van professionals uit het werkveld.
  • Makers zijn ook van harte welkom, naast het spelen is er genoeg ruimte voor een persoonlijk onderzoek naar schrijven/componeren/regisseren. 

WILMINKS KWEEK staat voor professionele begeleiding naar jouw toekomst in de creatieve sector. In de afgelopen 3 jaar gingen meerdere performers je voor. Ze kwamen van verschillende opleidingen als Codarts Rotterdam, Fontys, ArtEZ en Lucia Marthas en ze schitterden in verschillende Wilminktheaterproducties, waaronder Scrooge, Broekhuis op Zondag en Het Kerstdiner. Ze beleefden een unieke reis waarin ze de regie hadden over hun eigen ontwikkeling, konden groeien als mens en performer en hun professionele netwerk hebben uitgebreid. 

Ben jij jonger dan 25 jaar en vanaf half september t/m begin januari fulltime beschikbaar, durf jij alle disciplines te combineren en extra stappen te zetten om je zo te onderscheiden van de rest? Stuur dan  je CV mét foto, een kort filmpje waarin je je voorstelt en waarin je vertelt waar je kracht ligt, wat je wil betekenen in de theaterwereld en wat je bij ons wilt leren/onderzoeken. Daarnaast zing je je favoriete Nederlandstalige liedje in en stuur je dit naar: i.vandermei@wilminktheater.nl

Veelzijdigheid is het sleutelwoord om succesvol te zijn in de kunstensector. Zelfontwikkeling, flexibiliteit en authenticiteit zijn voorwaarden voor een succesvolle beroepspraktijk.