Auditieoproepen

Sta jij naast Laus Steenbeeke in Het Kerstdiner? Doe mee aan de auditie

Vind je het leuk om te acteren en ook nog eens naast onder andere Laus Steenbeeke op het podium van theater De Kleine Willem in Enschede te staan? Doe dan mee aan de audities voor Het Kerstdiner. Oh ja: kun je goed uitserveren? Dan heb je een streepje voor.

Meld je aan
 
Voor de voorstelling Het Kerstdiner worden per avond tien acteurs gezocht. Ze zijn het bedienend personeel van de Baron, gespeeld door de bekende Twentse acteur Laus Steenbeeke.
 
Wat is Het Kerstdiner?
Het Kerstdiner is een spannende, verrassende revueachtige avond waarbij bezoekers kunnen genieten van een smaakvol driegangendiner, wat met grandeur door de acteurs wordt geserveerd in De Kleine Willem.
 
Wie worden gezocht?
Gezocht worden acteurs die met grote grandeur en met een precieze timing het kerstdiner aan de bezoekers kunnen uitserveren. Het serveren wordt samen gedaan met Wilminks Kweek. De deelnemers daarvan doen mee aan het talentontwikkelingstraject van het Wilminktheater. In dat traject volgen deze jonge, afgestudeerde muziektheaterartiesten een half jaar lang intensief workshops en coaching.
 
Ervaring met serveren niet nodig
Geen ervaring met serveren? Geen probleem. Daarin worden de acteurs natuurlijk begeleid. Meedoen aan deze kerstproductie is natuurlijk al een ervaring en belevenis op zich. Het is ook helemaal niet erg als je niet elke avond kunt meedoen aan Het Kerstdiner. Er wordt namelijk gewerkt met groepen.
 
Wie zijn de makers van Het Kerstdiner?
Het creatieve team bestaat uit de jonge talentvolle regisseur Anne de Blok. Zij heeft onder meer ook de regie gedaan voor Huize Enschede en Van Katoen en Water. Danny Westerweel is de schrijver van Het Kerstdiner. De cast bestaat uit Laus Steenbeeke, Nico de Vries, Lieneke Le Roux, Christanne de Bruijn en Jip Wassenberg.
 
Wanneer zijn de auditie-avonden?
De auditie-avonden vinden plaats op donderdag 2 óf 8 november vanaf 19.00 uur in het Wilminktheater in Enschede.
 
Wanneer wordt er gerepeteerd?
De repetities vinden plaats van maandag 4 tot vrijdag 8 december. Exacte dagen en tijden volgen nog. In de weken daarvóór zijn er eventueel losse momenten dat de acteurs en het creatieve team bij elkaar komt.
 
Wanneer wordt Het Kerstdiner opgevoerd?
Het Kerstdiner wordt opgevoerd in theater De Kleine Willem in Enschede op de volgende dagen: 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29 en 30 december en op 1, 4, 5 en 6 januari.
De voorstellingen beginnen om 18.30 uur. Een half uur eerder is de inloop.
 
Hoe kan ik mij aanmelden voor de audities?
Aanmelden voor de audities is heel gemakkelijk. Dat kan via de onderstaande link:
Klik hier om je aan te melden voor de auditie