Topmusicals in Twente

      

                  

 

Musicalliefhebbers in Twente hoeven komend seizoen niet ver te reizen om de mooiste voorstellingen te zien. Dat is het resultaat van de samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Van der Valk Theaterhotel Almelo, onder de noemer Topmusicals in Twente. 
 
Dit najaar en komend voorjaar zijn er niet minder dan vijf schitterende musicals in de regio te zien. De reeks begint zaterdag 29 oktober in Enschede, met The Sound of Musicals. Niemand minder dan Tony Neef staat dan - met vele anderen - op het podium voor een reis door 150 jaar musicalgeschiedenis.
 
Dan, in de kerstvakantie, staat de magische kerstmusical Scrooge op de planken van een speciaal voor de gelegenheid omgebouwd Muziekcentrum Enschede, waar Scrooge tussen 25 december en 1 januari maar liefst zeven keer te zien is.
 
Het volgende hoogtepunt is het nu al alom bejubelde Charlie and the Chocolate Factory, dat van 1 tot en met 12 februari in het Wilminktheater te zien is. “De beste musical in tijden”, oordeelde theaterkenner Cornald Maas over deze sprankelende familiemusical.
 
Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart gaat het musicalfeest verder in Almelo, waar dan de Broadway hitmusical The Prom te zien is, met topper Pia Douwes in een van de hoofdrollen. The Prom is inmiddels in première gegaan en de recensies zijn lovend.
 
Het Twentse musicalseizoen wordt afgesloten met Grease, misschien wel dė feelgoodmusical van het jaar. Een avond topamusement vol humor en spectaculaire dansscenes. Van 12 tot en met 16 april, zes voorstellingen in Almelo.

Klik HIER voor kaarten voor The Sound of Musicals in Enschede

Klik HIER voor kaarten voor Scrooge in Enschede

Klik HIER voor kaarten voor Charlie and the Chocolate Factory in Enschede

Klik HIER voor kaarten voor The Prom in Almelo

Klik HIER voor kaarten voor Grease in Almelo