Cabaretprogramma najaar 2020

Eindelijk is het zover: we mogen weer beginnen! We hebben een niet normaal goed programma voor u samengesteld. We starten als eerste met de verkoop van het cabaret in het najaar. Graag zien wij u vanaf september weer met een grote glimlach in onze zalen bij een van de vele grappige, hilarische en ontroerende cabaretvoorstellingen!

De voorstellingen duren max. 75 minuten zonder pauze.

  • wo 16 sep 2020
    -
    do 1 okt 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    Thuis praat ik bijna nooit

    Daniël Arends

    "Ok lieve mensen, voor deze ene keer dan. Een nieuwe show van een uur. Geen muziek, geen rode draad, geen gedoe. Zestig minuten stand up comedy pur sang. Geniet ervan." 
     
    P.S.: " Ik zou maar naar deze gaan, volgende show ga ik waarschijnlijk weer moeilijk lopen doen." 

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

  • do 17 sep 2020
    -
    zo 20 sep 2020

    Tukkerware Party

    André Manuel, Thijs Kemperink & Ernest Beuving

     
    Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers organiseren een Tukkerware Party! 
    Wat is er nu leuker dan gezellig samenkomen met andere mensen die dezelfde behoefte hebben als uzelf? Leuke ervaringen delen en advies krijgen zonder mooie verkooppraatjes. Dit product verkoopt zichzelf omdat het al jarenlang garant staat voor een stevige basis in uw huishouden. 
     
    Het product: 3 Twentse goden die graag ‘out of the Bokse’ denken… 
     
    Door onze jarenlange ervaring leveren we maatwerk voor elk individu. Hoe meer personen er aanwezig zijn op de party, des te goedkoper is het product te leveren. Na de party is er ruimte genoeg om de producten uit te proberen om voor uzelf te kijken of het een toevoeging kan zijn in uw huidige huishouden. 
     
    Enthousiast geworden? 
     
    Kom dan allemaal naar de Tukkerware Party!

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 


     

  • vr 18 sep 2020
    -
    za 3 okt 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    Nederlands Hoop

    Patrick Laureij

    “Hee man, Patrick hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt.” 
     
    ‘Wat is nou de Nederlandse vertaling van de American Dream, van het hoge mikken dat lang niet voor iedereen realistisch lijkt? ‘Voor mij is dat Nederlands Hoop.’ 
     
    “Mijn eerste theatershow Dekking hoog symboliseerde het trotseren van die underdog-positie. Dat gaat niet alleen over hoe anderen naar je kijken, maar ook over het overwinnen van je eigen minderwaardigheidscomplex. In Nederlands hoop neem ik de verantwoordelijkheid om daar zélf iets aan te veranderen. Niemand hoeft mij te zeggen waar ik hoor of wat ik zou moeten doen, het gaat om mijn persoonlijke groei. “  - Patrick Laureij / De Volkskrant 

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 


     

  • do 24 sep 2020

    Buiten de lijnen

    Lucky Fonz lll

    Lucky Fonz III is natuurlijk één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’, en tv-programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens. Maar het theaterpubliek heeft Lucky Fonz inmiddels ook op een andere manier leren kennen; als bijzondere theatermaker, met shows waarin hij cabaret, kleinkunst en unieke liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel.

    In 2020 keert Lucky Fonz eindelijk weer terug naar de theaters, met een geheel nieuwe show. In “Buiten de lijnen” pakt Lucky Fonz de grote vragen aan, zoals ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Waarom staat er die w in erwt?’. Naast de antwoorden brengt Lucky in “Buiten de lijnen” wederom alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en -vooral- ontroering.

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

    Mooie liefdjes, aparte verhalen, humor, diepgang en ontroering.

  • vr 25 sep 2020
    -
    za 26 sep 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    Omdat het niet anders kan

    Roué Verveer

    Cabaretier Roué Verveer komt in deze bijzondere tijd met een speciaal cabaretprogramma getiteld ‘Omdat het niet anders kan’. In deze show geeft Roué op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden er heel anders uit is komen te zien. Bestel je kaartjes en kom hard lachen om alles wat Roué heeft meegemaakt!

    Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel. ‘Omdat het niet anders kan’ bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

  • zo 27 sep 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    HOOR DE ENGELEN ZINGEN

    Bert Visscher, Reinout Douma en strijkkwartet Noordpoolorkest

    Bert Visscher, Reinout Douma en het strijkkwartet van het Noordpoolorkest met: HOOR DE ENGELEN ZINGEN 
     
    Bert Visscher zingt en vertelt een uur. Prachtnummers van Waits tot Aznavour. Klein gezelschap voor klein publiek. Geen cabaret in grote decors, maar lekker achterover luieren en luisteren. Bescheiden voorstelling in bescheiden tijden. Met een fantastische muzikale bezetting. Hoor de engelen zingen, maar luister eerst eens naar Visscher. 
    Kon wel eens een vreemd uur worden. 
      

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 


     

  • wo 7 okt 2020
    -
    do 8 okt 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    Allez -Hop!

    Ellen ten Damme

    Na maanden gedwongen thuiszitten vindt Ellen het de hoogste tijd voor weer wat vrolijkheid en ongecompliceerd vertier. ‘We mogen weer’, dus we gaan weer! En wel door het hele land met de speciaal ingelaste Allez-Hop!- tournee.  
     
    Ellen ten Damme speelt met de helft van haar Magpie Orchestra de hits uit haar programma’s Paris-Berlin en Casablanca. Ook zal haar kersverse single ‘Más Caliente in Magnetron’ in volle glorie te zien en te horen zijn. 
     
    Ola! olé! Heter dan ooit, behalve Ellen ten Damme zelf, is haar nieuwe zinderende zomercocktail ‘Más Caliente in Magnetron’! Iedereen zal dansend de zomer door moeten brengen vanwege deze onweerstaanbaar vrolijke klanken, geproduceerd door de aan bananen en Mojito’s -verslaafde Ellen en haar oude muziekmaat JB Meijers. Overgoten met een scheut Tequila-rum en Zuid Amerikaanse zonneschijn is deze sexy single nogal anders dan je zou verwachten van dit duo. Het kan al gauw te heet worden (más caliente), dus op gepaste afstand blijven is wellicht beter! 
     

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 


    Social media 
    Facebook
    Twitter: @tendamme 
    Instagram: @ellentendamme  
    YouTube
     
     

  • vr 16 okt 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    De kampvuursessies

    Yentl & De Boer

    Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken. Een beetje samen zijn, op afstand, maar super intiem. Omdat we zin hebben om onze mooiste en grappigste nummers te spelen. En om nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Een kampvuurtje, binnen. Zonder rook. Want jongens, het blijft gewoon een theater hè en straks heb je toch ineens de brandweer op het podium en dat is te druk.

    Yentl en de Boer zijn er weer klaar voor. Na twee synchroon geboren baby’s keert het muzikale cabaretduo weer terug op het podium met een verzameling van hun beste werk tot nu toe en gloednieuwe liedjes.

    Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrages aan programma’s als Pauw, RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend) en werden ze genomineerd voor het nummer Stop de Tijd. De afgelopen twee theaterseizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun bejubelde voorstelling Magie en brachten ze hun derde album Morph uit.

    Dit concert duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

  • za 17 okt 2020

    De Ervaring

    Lebbis

    Het zal toch eens misgaan. Die reis. Die ontmoeting.

    Wat als we ‘dat het mis zou kunnen gaan’ omarmen.

    Wat als we inzien dat nou juist in dat misgaan we onszelf kunnen ontdekken. Waar leer je het meest van, ‘van een leien dakje’ of van ‘zo dat ging maar net goed’. Ik zet in op de ervaring. Iets meemaken wat mis zou kunnen gaan. En daar ga ik een avond over praten. Met grappen natuurlijk. Het is geen dans, het is geen mime, het is Lebbis!

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

    Scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen

  • di 20 okt 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    Het Feest Kan Beginnen

    Vuile Huichelaar presenteert:

    Al jaren vieren de ongekroonde Koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse & Saskia van Zutphen, op theatrale wijze het leven. Elke nieuwe voorstelling van ‘Vuile Huichelaar’ laat een spoor van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter. Tot voor kort voor volle zalen. 
     
    Dat zit er nu door de Corona-maatregelen even niet in, maar door het ongebreidelde enthousiasme van Adelheid & Madeleine (voor het publiek zeer bekende typetjes uit de Huichelaar-stal) verdwijnt elke crisis naar de achtergrond. Deze dames zijn erudiet, wat ouder, maar neuken nog zonder bril. Ze hebben een unieke kijk op de wereld en geven zich (letterlijk) bloot. 
     
    En zingen kunnen ze ook. Ze doen een greep uit het repertoire van de eerste Huichelaar-shows en komen daarmee tegemoet aan de vraag naar de liedjes en sketches uit de oude doos. Politiek correct zijn ze niet, maar ze beloven zich te houden aan de regels van het Corona Cabaret. Dus voorlopig zeggen ze streng: het zijn meezingliedjes om naar te luísteren! 
     
    Gelukkig verschijnen Saskia en Paulette ook nog ten tonele om de chaos compleet te maken. 
     
    Het feest kan beginnen met deze Golden Oldies! 

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 


     

     
     

  • do 29 okt 2020
    -
    vr 30 okt 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    Voor wat het waard is

    Pieter Derks

    Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

     Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

     

  • do 29 okt 2020

    Comedy Night @ De Kleine Willem

    Comedy Night

    Inmiddels niet meer weg te denken in De Kleine Willem. Comedy Night @ DKW is een avond pure stand-up. Vreemd, inventief, hilarisch, messcherp, gortdroog, een muzikale twist, maar altijd grappig. De grap, dat is waar stand-up om draait. Een ongedwongen avond in een gemoedelijke setting. Met een drankje binnen handbereik, een Master of Ceremonies en de beste stand-uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem. De line-up maken we bekend op onze website.

  • vr 30 okt 2020

    Speelbeesten

    Maartje & Kine

    Met “Speelbeesten” maken Maartje & Kine van de coronanood een deugd. Waar anderen tijdens de lockdown gingen trainen voor de triatlon, hun kelder opruimden of begonnen aan een studie Mandarijn voor Beginners doen ook zij wat ze al veel te lang wilden maar nooit deden.

    Een programma maken over alle onderwerpen die zij tot nog toe niet aandurfden.

    Bijvoorbeeld liedjes over die ontbrekende kinderwens, Maartjes voornemen om haar relatie te beëindigen, Kines haat/liefdeverhouding met haar thuisland Noorwegen en de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders.

    Aangejaagd en opgejut door de gelauwerde schrijver Peer Wittenbols springen deze twee multi-instrumentalisten met ‘Speelbeesten’ voor de hongerige leeuwen: met hun rijke verzameling nieuwe nummers klimmen ze bij u in de stad de bühne op. En omdat ze ook tijdens de tournee voortdurend nieuw materiaal gaan schrijven, zal geen avond hetzelfde zijn. Zo is het publiek onderdeel van hun gewaagde experiment: nieuwe nummers zien het levenslicht, andere vallen af. Het resultaat toont een volstrekt nieuwe kant van Maartje & Kine: persoonlijker, gedurfder en riskanter. Maar zoals altijd onweerstaanbaar muzikaal, humoristisch en verfrissend. Omdat ze als ware ‘Speelbeesten’ niks liever willen dan het theaterdoek aan flarden zingen.

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

  • za 31 okt 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    Zonder Meer

    Veldhuis & Kemper

    Veldhuis & Kemper staan te trappelen om te weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden; optreden! (En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee).

    De theaterdeuren kunnen links en rechts maar voorzichtig open en daarom laten de mannen dat grootse en meeslepende cabaretprogramma dat ze in hun hoofd hadden nog even rusten en komen ze met wat ze zelf noemen een ‘tussenprogramma’: Veldhuis & Kemper, Zonder Meer. En dat is precies wat het is. Een intiem programma waarbij het accent ligt op hun mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun inmiddels eindeloze oeuvre.

    Veldhuis en Kemper Zonder Meer is een heerlijk dik uur Remco en Richard en een vleugel, met verhalen en liedjes is hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper! 

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

  • do 5 nov 2020

    Niet normaal

    Nathalie Baartman

    Er was een dag dat ik mijn moeder een ontsmette doppinda toewierp en besloot niet meer te zingen op de fiets om geen aerosolen te verspreiden, terwijl ik niet eens wist wat een aerosol was.  
     
    Er waren andere dagen. 
     
    Een troostende cabaretvoorstelling over de achterkant van normaal. Zonder Bennie Jolink.  
     

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 


     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

  • zo 8 nov 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    Buigt Allen Mee Voor Drs. P

    Erik van Muiswinkel

    Heinz Polzer was een van die zeldzame artiesten ‘zonder wie alles anders was geweest’. (Jeroen van Merwijk). De Nederlandse kleinkunst, ja, de Nederlandse taal was zonder de hilarische verschijning van woordtovenaar Drs. P (1919-2015) beslist niet dezelfde geweest. Polzer schreef, naast een reeks fascinerende boeken, honderden krankzinnige en muzikaal altijd verrassende liedjes, waarvan er een stuk of vijf nationaal bekend zijn geworden. Die schatkist moet verder worden uitgediept. Erik van Muiswinkel die in 1976 al correspondeerde met zijn held, geeft hem voor zijn honderdste geboortejaar, het volle pond.

    Schaal van P

    Buigt Allen Mee Voor Drs. P brengt zijn leven, zijn verhalen en zijn werk samen. Gespeeld in een kleine zaal is het een voorstelling op de Schaal van P. Een intieme, ironische en verwarrende voorstelling om bij te huilen van het lachen. De muzikale leiding berust bij de nog maar 25-jarige pianovirtuoos Guus van Marwijk. Voor iemand met zo’n naam zwaaien alle deuren open. Erik, Guus, en Eriks gitaar-licht-en-geluidsman Paul Remmelts brengen vijfentachtig minuten amusement die er als tien aanvoelen.

    Scherp, ontroerend en allerminst obsoleet.

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

    Erik van Muiswinkel eert een honderdjarige.

  • wo 11 nov 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    George en Eran worden Racisten

    George & Eran

    In deze actuele komedie belichten de bruine vrienden George & Eran samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om het ‘goed’ te doen, want er is altijd iemand die zich beledigd voelt, gediscrimineerd of ongelijk behandeld.

    Na Oerol, veel uitverkochte theaterzalen en een sterrenregen in onder andere het NRC, de Volkskrant en Het Parool, komt de hitvoorstelling George & Eran worden racisten naar Enschede.

    De huidige tijdsgeest maakt deze voorstelling nog actueler dan hij al was. Het racismedebat in Nederland laaide de afgelopen tijd op door de moord op de Amerikaanse George Floyd, maar hoe is het eigenlijk gesteld met racisme in Nederland en hoe kunnen we het gesprek hierover aangaan met elkaar? In de voorstelling onderzoeken George & Eran samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om er samen uit te komen als het gaat om ongelijkheid en discriminatie in Nederland. Ze maken het grote thema inzichtelijk en invoelbaar door te spelen met de onderliggende mechanismes die wij allen herkennen tot ongemakkelijkheid aan toe. Maar, zoals altijd een voorstelling vol met humor en muziek! Met een flinke dosis vrolijke boosheid zal niemand de ander iets ontzien, “want wij zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!”

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

  • wo 18 nov 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    Er gaat nog iets heel moois gebeuren

    Peter Heerschop & Viggo Waas

    Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, gaan samen het toneel op.

    En ze wachten.

    Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis.

    Die volgens hen zeker komt.

    De kers op de taart van hun bestaan.

    Iets dat hun leven nog een belangrijke draai gaat geven.

    Maar het is nog niet zover. Daarom blikken ze terug.

    Wachten.

    Maar er komt nog niets.

    Ze kijken ook een beetje vooruit.

    Er gaat nog iets heel moois gebeuren.

    Ze zijn op elkaar aangewezen.

    Ze herlezen brieven die ze elkaar vroeger schreven.

    Zeggen dingen tegen elkaar die ze niet schreven.

    Willen zeggen wat ze nu echt vinden.

    Van zichzelf, van elkaar, van anderen.

    Van deze wereld op drift.

    Van zwart-wit en steeds minder grijs

    Maar desondanks gaat er nog iets heel moois gebeuren

    Ze zijn nog steeds op zoek naar de ‘Heilige Graal van het Leven’.

    Wat maakt het verschil tussen ‘Net wel’ en ‘Net niet?’

    ‘Net goed, net niet goed?’

    In het leven. In presteren. Vriendschap. Liefde.

    Ondertussen gaat het wachten door.

    Telkens lijken ze de oplossing te hebben gevonden.

    Maar opeens zijn ze het weer kwijt.

    Hoe kan dat nou?

    Na drie verhalen hebben ze hem weer.

    Maar bij het vierde verhaal is de oplossing weer weg.

    Ze wachten, omdat er nog iemand komt.

    Om ze te helpen.

    Want een ding is zeker

    Er gaat nog iets heel moois gebeuren…

     

    In Er gaat nog iets heel moois gebeuren proberen Peter en Viggo alles wie zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot, Vrienden van Van Swieten, de grote sporttoernooien die ze meemaakten. Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’.

    In deze wereld op drift. Van zwart-wit en steeds minder grijs. En dat in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

     

  • za 21 nov 2020

    Niet de vaders

    Minou Bosua

    Na het succes van Moeder mag niet dood in 2018, komt MINOUX terug in ons theater met een nieuwe voorstelling: Niet de vaders van. Deel 2 van het drieluik: Moeder, Vader, Kinderen.

     

    In deze voorstelling speelt cabaretier en theatermaker Minou Bosua ‘vader en moedertje’ op hoog niveau met Eelco Smits – acteur bij Internationaal Theater Amsterdam – en de vader van haar zoon, waar zij niet de moeder van is maar die wel haar naam draagt. Een creatieve botsing van twee levens die elkaar nog niet eerder ontmoetten dan aan de vooravond van de geboorte van hun zoon.

    Een scherp en humoristisch onderzoek waarin de rollen en patronen van het oude gezin hartstochtelijk worden doorgespit en omgewoeld. Welke familie zijn we aan het worden? Wat neem je mee van je eigen opvoeding? Welk recht heb je als je alleen op zondag het vlees komt snijden? En dat terwijl we steeds minder vlees eten? En geeft een snor nog autoriteit wanneer deze naar de laatste mode is geëpileerd?

    Welkom bij de bouw van de nieuwe hoeksteen!

    Niet de vaders wordt gemaakt i.s.m een uniek en voor deze gelegenheid speciaal samengesteld Brabants homomannenkoor. Samen zingen ze troostrijke levensliederen voor de nieuwe en oude vaders en moeders. Of te wel de voeders.

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

  • do 26 nov 2020

    Comedy Night @ De Kleine Willem

    Comedy Night

    Inmiddels niet meer weg te denken in De Kleine Willem. Comedy Night @ DKW is een avond pure stand-up. Vreemd, inventief, hilarisch, messcherp, gortdroog, een muzikale twist, maar altijd grappig. De grap, dat is waar stand-up om draait. Een ongedwongen avond in een gemoedelijke setting. Met een drankje binnen handbereik, een Master of Ceremonies en de beste stand-uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem. De line-up maken we bekend op onze website.

  • do 26 nov 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    De Oudejaarsconference 2020

    Guido Weijers

    Guido Weijers is terug in de theaters! Op die plek mag alles nog gezegd worden. Zonder filter en puur. Terwijl de wereld in de fik staat houdt Weijers je een lachspiegel voor.

    Weijers roast het nieuws en raast voor de tiende keer door het jaar heen. Als geen ander vangt hij de tijdsgeest in intelligente grappen, ongemakkelijke waarheden en gitzwarte humor. Nog even en het jaar is om. Iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers staat op.

    Oudejaarsconferences
    In 2006 verzorgde Weijers zijn eerste oudejaarsconference. Dit deed hij nog 8 keer in de jaren 2007 tot en met 2010, 2012, 2014, 2017 en 2018. Naar zijn conferences keken elke keer ruim 1,7 miljoen mensen. In 2020 zie je dus zijn tiende oudejaarsconference! 

  • vr 27 nov 2020

    In het beste geval

    Johan Goossens

    Het leven loopt vaak net iets anders dan je wilt. Anders dan het plaatje in je hoofd. De taart komt anders uit de oven, voor de stralende zon komt een wolkje en net als je een nieuwe show wil maken, komt er een pandemie. Heb jij weer…

    Maar Johan houdt de moed erin, soms tegen beter weten in. Als hij niet kan optreden, gaat hij wel schrijven, vrijwilligerswerk doen, zijn zolder opruimen of gewoon om twee uur ’s middags aan de drank.

    ‘In het beste geval heb je straks een opgeruimde zolder,’ is zijn motto. En: ‘En in het beste geval staan je boeken straks op kleur.’

    Een paar quarantainekilo’s verder, is hij blij dat hij we weer mogen. Een intieme avond, met precies zoveel mensen als mag van de premier. Johan moddert moedig voorwaarts. De insteek positief, de uitkomst ongewis. Maar wel weer in het theater, samen met u.

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

     

  • wo 2 dec 2020

    Finalistentour

    Amsterdam Studenten Cabaret Festival

    Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten en in 2020 wordt het ASCF voor de 27e maal georganiseerd.

    De finale van het festival zal plaatsvinden op 6 Oktober in het DeLaMar Theater, waar de finalisten zullen strijden om de publieks- en de juryprijs, eerder gewonnen door o.a. De Partizanen, Tim Fransen, Pieter Derks, Alex Ploeg, Thjum Arts, Andries Tunru, Kasper van der Laan en Davey Turnhout. 

    De finalisten van 2020 zullen met een finalistentournee ter gelegenheid van het 27e Amsterdams Studenten Cabaret Festival ook naar Enschede komen.

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

  • do 3 dec 2020
    Slechts 250 kaarten beschikbaar, boek snel!

    GROTEMONDKAPJES, 2020 tot nu toe

    Dolf Jansen

    Dolf Jansen maakt voor de 31e keer een oudejaarsvoorstelling, maar staat eigenlijk al sinds eind maart te popelen om dit jaar – het nieuwe normaal, de plek van de BOA, Irma & Mark, hydroxychloroquine en seks op meer dan anderhalve meter afstand – van commentaar te voorzien.

    In grappen (veel), poëzie (ook best veel) en interactie met zijn geacht publiek (zoveel als u maar wilt…).

    Vandaar; GROTEMONDKAPJES, 2020 tot nu toe in ongeveer 60 minuten uitroepteken.

    voorprogramma Glodi Lugungu zal een voorprogramma van 30 minuten verzorgen. Glodi groeide op als voetballer, maar werd al snel ontdekt als comedian, die meer op het podium dan op het voetbalveld thuishoort. Glodi werd door De Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020. Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal

    Deze voorstelling duurt max. 70 minuten zonder pauze. 

Cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content van derden af te beelden, zoals ook video’s, en voor verschillende andere toepassingen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in. Als u niet akkoord bent, kunt u via de knop ‘Instellingen aanpassen’ uw voorkeuren opgeven. Meer informatie…

Cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Zo wordt uw winkelmandje onthouden tijdens de bestelling en kunt u inloggen op de website.

Maar cookies zijn ook nodig om de ervaring op de website te verrijken. Bijvoorbeeld media van derde partijen, zoals video's, gaan vaak gepaard met cookies. Ook houden we statistieken bij om de site doorlopend te verbeteren.

Als laatste worden cookies ook gebruikt om informatie rond onze marketing-activiteiten, zoals nieuwsbrieven en advertenties, zo efficiënt en persoonlijk mogelijk uit te kunnen uitvoeren.

Cookie instellingen