WELKOMPAS

Voor een vriendenprijs op avontuur in het theater, met de WELKOMPAS

 

Cabaret, toneel, dans, muziek en meer. Voor iedereen die dit seizoen op avontuur wil in het theater en voor een vriendenprijs kennis wil maken met pareltjes uit het aanbod van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, is er nu de WELKOMPAS.

Hoe leuk is het om uw culturele blik te verruimen, te gaan kijken bij een voorstelling in een heel ander genre dan u normaliter doet, kennis te maken met sterren van de toekomst. En dat ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk tarief. Voor iedereen die op avontuur wil in het theater, is de WELKOMPAS een unieke aanbieding.

De WELKOMPAS is er in twee varianten: de KLEINE WELKOMPAS en de GROTE WELKOMPAS. Met die laatste kiest u vier geselecteerde voorstellingen die te zien zijn in de Pay.Zaal van het Wilminktheater of de grote zaal van het Muziekcentrum Enschede, voor maar 100 euro.

Met de KLEINE WELKOMPAS kunt u vier voorstellingen kiezen die zijn geselecteerd uit het aanbod in De Kleine Willem, de Grote Kerk en de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede. Daarvoor betaalt u 50 euro.

De voorstellingen waaruit u kunt kiezen staan op wilminktheater.nl/welkompas. Daar kunt u ook boeken.

Een WELKOMPAS is persoonsgebonden. Wilt u samen met uw partner, een vriend of een vriendin naar een voorstelling, heeft u allebei een WELKOMPAS nodig.

In de loop van het seizoen wordt de lijst met voorstellingen voor de WELKOMPAS nog uitgebreid. Kijk daarom regelmatig even op de site: wilminktheater.nl/welkompas.