Katrien Baerts en Bart Verheyen

De Groote Oorlog Katrien Baerts & Bart Verheyen

22,50

De Groote Oorlog Katrien Baerts en Bart Verheyen

Liefhebbers hebben voordeel

Momenteel kunnen alleen Liefhebbers kaarten boeken voor theater- en concertseizoen 2018-2019.

Bent u géén Liefhebber, dan kunt u op dit moment alleen kaarten kopen voor het nieuwe seizoen mits u tegelijkertijd met uw bestelling het Liefhebberschap afrekent. 

Dit kunt u doen door het Liefhebber artikel in uw winkelmandje toe te voegen en tegelijk met de kaarten voor uw voorstellingen af te rekenen. 


Van 18 april 12.00uur t/m 25 april 12.00uur kunnen Liefhebbers – wanneer zij ingelogd zijn op onze site – met voorrang bestellen. 

Vanaf 25 april om 12.00 uur start de algemene kaartverkoop voor al onze bezoekers.


Wilt u vóór 25 april al kaarten boeken voor seizoen 2018-2019, dan heeft u vanaf nu nog de mogelijkheid om online een Liefhebber lidmaatschap aan te vragen (via de link Liefhebber worden). Ook kunt u onze kassa bellen om een Liefhebber lidmaatschap te bestellen: tel. 053 – 485 85 00, ma. t/m za. van 12.00 tot 17.00 uur.

In Wenen, het 'proefstation van de wereldondergang' tekende zich het debakel van het einde van de dubbelmonarchie al af, maar er moest niettemin een weerzinwekkende oorlog aan te pas komen om dit feit te bezegelen. In deze onheilspellende periode van 'de laatste dagen der mensheid' produceerden Zemlinksy en Berg hun prachtigste liederen. De oorlog kwam en nog tot elf uur 's ochtends bulderden op 11 november 1918 de kanonnen. Bij aanvang van de 'Groote Oorlog' schreef  Debussy een hommage aan de Belgische koning en zijn soldaten uit 1914, een 'Berceuse heroïque'. Ook klinkt in dit programma het miniatuurtje waarmee  de zieke Debussy in de winter van 1918 zijn kolenhandelaar betaalde. Spoedig daarop stierf de grote componist, nog in oorlogstijd. In dit speciale programma, precies 100 jaar na de wapenstilstand, klinkt muziek van beide kanten van het front, zowel van voor als tijdens de gevechtshandelingen.

Meer...Minder
Bestel nu De Groote Oorlog
Tips!
Bekijk programma

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
De voorstelling is verwijderd uit uw favorieten
Fout bij bijwerken van uw favorieten
De voorstelling is toegevoegd aan uw favorieten.
Bekijk favorieten
Mijn favorieten
Stuur naar jezelf
Stuur naar een vriend
De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.
Je favorieten zijn verstuurd naar 
Ophalen resultaten.....
Favorieten zijn leeg