Indie-classical en avant-garde popmuziek

Cross-linx Cross-linx Festival

35,-
Cross-linx aftermovie 2017

Cross-linxIndie-classical en avant-garde popmuziek

Bestel nu uw kaartje voor Cross-linx en ontvang extra een gratis kaartje voor a.s. 5 april Nirvana door Zapp4 - Club Cross-linx! (bel daarvoor de kassa op 053-4858500)

Cross-linx is een jaarlijks, reizend indie-classical festival, waarin avant-garde pop en nieuwe gecomponeerde muziek elkaar ontmoeten, inspireren en beïnvloeden in spannende concertformules. Het festival trekt langs Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en is vanaf 2018 ook weer te beleven in Enschede. Het kijkt daarbij niet alleen figuurlijk buiten de gebaande paden; het festival presenteert het muzikale avontuur ook op onverwachte plekken binnen en buiten de concertzalen. Onmisbaar element van Cross-linx is Music Mining: eigenlijk een festival binnen het festival. Onder begeleiding van de Music Miners - te herkennen aan de gekleurde helmen - wordt het publiek naar de verschillende Music Mining optredens gebracht. Deze concerten vinden plaats op ongebruikelijke plekken in de backstage area.

Op eerdere edities van het festival passeerden o.a. Ane Brun, Patrick Watson, Ólafur Arnalds, The National, Nico Muhly, Owen Pallett, Eels, Nils Frahm, José González, My Brightest Diamond, Bryce Dessner, Efterklang en Yann Tiersen de revue. Zij werkten samen met klassieke gezelschappen zoals Asko|Schönberg, Metropole Orkest en Amsterdam Sinfonietta.

Aftermovie 2017
Van 2 tot 5 maart 2017 was het Cross-linx festival te zien in Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Amsterdam. Klik hier om de aftermovie te bekijken. 

Beelden boven zijn een sfeerimpressie van vorig jaar.

Meer...Minder
Bestel nu Cross-linx
Tips!
Bekijk programma

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
De voorstelling is verwijderd uit uw favorieten
Fout bij bijwerken van uw favorieten
De voorstelling is toegevoegd aan uw favorieten.
Bekijk favorieten
Mijn favorieten
Stuur naar jezelf
Stuur naar een vriend
De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.
Je favorieten zijn verstuurd naar 
Ophalen resultaten.....
Favorieten zijn leeg