Laatste Kaarten!

O'G3NE Three Times a Lady

36,50

O'G3NELaatste Kaarten!

Het gaat hard met OG3NE! In 2014 was het trio de grote verrassing van de vijfde editie van ‘The Voice Of Holland’ en dit jaar zijn ze de Nederlandse deelnemer op het Eurovisie Songfestival. Inmiddels hebben Lisa, Amy en Shelley een mooie rij hits op hun naam en de eerste gouden plaat – voor de single ‘Magic’ – hangt al aan de muur.

In ‘Three Times A Lady’ steken de dames, onder begeleiding van een liveband, prachtige ballads en uptemponummers in een speciaal OG3NE-jasje en zorgen zo voor een avondje prachtige meerstemmige zang. En natuurlijk zingen ze ook hun grote hits.

Documentaire ‘OG3NE op weg naar het Songfestival’
In deze documentaire volgt Jan Smit de zussen van OG3NE tijdens de voorbereiding op het Eurovisie Songfestival. Een mooie manier om Lisa, Amy en Shelley beter te leren kennen en met prachtige beelden van theatershow ‘Three Times a Lady’. Ook laat de documentaire zien hoe het nummer ‘Lights and Shadows’ tot stand is gekomen. ‘OG3NE op weg naar het Songfestival’ is terug te kijken via deze link

Concertregistratie ‘Dit is OG3NE’
Deze uitzending van NPO bevat een compilatie van alle hoogtepunten uit ‘Three Times a Lady’. Deze show is in maart 2017 geregistreerd in het Beatrix Theater in Utrecht. Bekijk de uitzending en word geënthousiasmeerd over het concert "Three Times a Lady' in het theater! 

TV Show
Ivo Niehe in gesprek met Lisa, Amy en Shelley in de aanloop naar het Eurovisie Songfestival. Ook hun ouders Rick en Isolde Vol komen aan het woord tijdens een eerlijk en oprecht gesprek met Ivo. Klik hier om de uitzending terug te kijken. 

Meer...Minder
Bestel nu O'G3NE
Tips!
Bekijk programma

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
De voorstelling is verwijderd uit uw favorieten
Fout bij bijwerken van uw favorieten
De voorstelling is toegevoegd aan uw favorieten.
Bekijk favorieten
Mijn favorieten
Stuur naar jezelf
Stuur naar een vriend
De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.
Je favorieten zijn verstuurd naar 
Ophalen resultaten.....
Favorieten zijn leeg