Theater trailer TINA

Tina, de Musical Homemade Productions
"Jouw favoriete blad in het Theater!"

Zaterdag 11 november 2017, 20:00 uur
29,50
Tina, de Musical
Jouw favoriete blad in het Theater!

Grootmoeders, mamma’s en meiden van Nederland opgelet... jullie favoriete blad gaat de theaters in! Met een heuse musical.

Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren! Daarom is er nu ‘Tina, de musical’! Met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze moet raad! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!

’Tina, de musical’ is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee! Voor ieder wat wils! ’Tina, de musical’ is nu al de leukste theatervoorstelling van het jaar!

Terugblik audities 
Zaterdag 18 februari deden 160 kinderen auditie in het Wilminktheater voor de rol van Tina of een van haar vrienden. Klik hier voor de backstage video waarin de auditanten zangtips krijgen van Junior Eurovisiesongfestival-winnares Sterre Koning, de jury tips geeft om een geslaagde auditie te doen en meerdere auditanten geïnterviewd worden. Ook komt Derek uit Oliver met een Twentse Twist in het filmpje naar voren.

Geschikt voor kinderen van 8 tot 88 jaar! 

Persinformatie Tina de Musical

Tina de Musical: een voorstelling voor de hele familie

Wellicht ook interessant voor u?
Programma overzicht

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
U bent nog niet ingelogd

Om een voorstelling aan uw wensenlijst toe te voegen moet u eerst ingelogd zijn.

Ja, ik wil inloggen
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
De voorstelling is verwijderd uit uw wensenlijst
Fout bij bijwerken van uw wensenlijst