Funda Draait Door! Funda Müjde

Zondag 15 oktober 2017, 14:30 uur
15,-
Funda Draait Door!

In 2007 belandde Funda Müjde na een ernstig ongeluk in een rolstoel. Ze besloot haar beperking met enorme levenskracht te lijf te gaan en fietste in 89 dagen met een handbike van Amsterdam naar Istanbul. De actrice, cabaretière en columniste maakte afgelopen seizoen haar comeback in de theaters met een voorstelling over deze reis. Over lopen en fietsen, bergen en dalen, doorgaan en stoppen. Over zelfkennis, luisteren naar de seintjes die je krijgt in het leven, denken in mogelijkheden en doen in plaats van wachten. Bent u klaar voor een portie Funda Mentalisme? Kom dan luisteren naar haar humoristische, ontroerende en inspirerende relaas.

Funda Müjde met solovoorstelling in Wilminktheater

Actrice, cabaretière en columniste Funda Müjde is dit seizoen met haar avondvullende solovoorstelling Funda Draait Door te zien. Op 15 oktober staat ze in het Wilminktheater.

In 2007 overleefde Funda een zwaar verkeersongeluk waardoor ze in een rolstoel belandde. In haar voorstelling wordt ze persoonlijk, doet ze aan zelfspot en schuwt ze geen onderwerpen. Aangenaam confronterend. Direct, maar behapbaar.

Funda Müjde werd vooral bekend door haar columns in de Telegraaf waar zij 12,5 jaar voor schreef, theatervoorstellingen en acteerwerk in series als Vrouwenvleugel, Medisch Centrum WestZeg ‘ns Aaa en Goede Tijden Slechte Tijden. Onlangs is haar tweede boek Niemand vraagt meer waar ik vandaan kom verschenen.

In mei 2014 reed Funda in 88 dagen ruim 3500 kilometers van Amsterdam naar Istanbul op een speciaal ontworpen fiets. De tocht was een persoonlijke overwinning en tevens een eerbetoon aan haar vader en arbeidsmigranten die 50 jaar geleden de omgekeerde route naar Nederland aflegden.

Wellicht ook interessant voor u?
Programma overzicht

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
U bent nog niet ingelogd

Om een voorstelling aan uw wensenlijst toe te voegen moet u eerst ingelogd zijn.

Ja, ik wil inloggen
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
De voorstelling is verwijderd uit uw wensenlijst
Fout bij bijwerken van uw wensenlijst