Disney's Aladdin JR Focus! presenteert:

Zaterdag 24 juni 2017, 19:00 uur
Al vanaf10,-
Disney's Aladdin JR

Op 24 juni staan de leerlingen van de Focus! Musical Klas te schitteren op het podium van De Kleine Willem in hun jeugd musical Aladdin Jr. 

Op basis van de iconische animatiefilm, met een Oscar-bekroonde score van Alan Menken, Howard Ashman en Tim Rice, zal Disney's Aladdin Jr. het publiek op een vliegende tapijtrit vol romantiek en avontuur meenemen.

Wanneer de straatjongen Aladdin strijdt om de aandacht van de mooie prinses Jasmine maakt hij gebruik van de magische krachten van een geest om een prins te worden om met haar te trouwen. Iago, Jafar, de Geest en nog meer karakters uit de film spelen in Disney's Aladdin Jr., een muzikaal avontuur vol magie, chaos en de kracht van liefde.

Achtergrond van de voorstelling

Bij de Focus! Musical Klas wordt met een groep van maximaal 30 deelnemers, van 8 tot en met 17 jaar, een jaar lang gewerkt aan zang-, dans- en acteervaardigheden.

In de opstartfase (september tot en met december) werkt de musicalklas aan een technische basis, in alle drie de disciplines. Houding, uitstraling, intonatie, inlevingsvermogen zijn een aantal basis technieken die je leert. Naast de lessen en het repeteren voor de musical leer je ook wat erbij komt kijken om in het theater aan de slag te gaan.

Vanaf januari beginnen de echte repetities voor de musical. Vanaf dan ben je drie maanden intensief het stuk aan het instuderen. Om in de twee maanden daarna de zang te fine tunen, de dans te perfectioneren en je acteeer skils te polijsten. Aan het eind van het traject speel je de musical in een écht theater.

Wellicht ook interessant voor u?
Programma overzicht

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
U bent nog niet ingelogd

Om een voorstelling aan uw wensenlijst toe te voegen moet u eerst ingelogd zijn.

Ja, ik wil inloggen
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
De voorstelling is verwijderd uit uw wensenlijst
Fout bij bijwerken van uw wensenlijst