Speciale voorzieningen & toegankelijkheid

Bezoekers met een fysieke beperking hoeven in het Wilminktheater, het Muziekcentrum, De Kleine Willem en de Grote Kerk niets te missen. Er zijn liften en invalidentoiletten aanwezig en iedere zaal kent een aantal rolstoelplaatsen.
Bent u slecht(er) ter been? Wij raden u aan om plaatsen aan de linkerkant in de zaal te bestellen. 

Rolstoelplaatsen
In al onze locaties zijn een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Wilt u deze bespreken, geef dit dan tijdig aan bij uw bestelling per telefoon of aan de kassa (via de website is niet mogelijk).

Ringleiding – geluidsversterking
In onze locaties is FM geluidsversterking aanwezig. Deze is zowel geschikt voor mensen met als zonder gehoorapparaat en is voor aanvang verkrijgbaar bij de kassa/receptie. Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie voorafgaand aan de voorstelling. 

Toneelkijkers 
Toneelkijkers zijn voor aanvang tegen een borg van € 5,- verkrijgbaar bij de informatiebalie van het Wilminktheater. Na afloop van de voorstelling of het concert, moet de toneelkijker weer worden ingeleverd.

Balkonplaatsen
De plaatsen op het balkon in de Holland Casino Zaal zijn alleen via trappen bereikbaar en daarom minder geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn. Wij raden u aan plaatsen in de zaal aan te vragen.

Kinderwagens / buggy's 
Komt u naar een voorstelling en heeft u een kinderwagen of buggy bij u, dan kan deze helaas niet mee onze zaal in. Echter zijn er altijd mogelijkheden om de kinderwagen tijdens de voorstelling te 'stallen' in onze foyer. Vraagt u voorafgaand aan de voorstelling aan een van onze medewerkers waar de handigste plek is om deze tijdelijk te stallen. 

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
U bent nog niet ingelogd

Om een voorstelling aan uw wensenlijst toe te voegen moet u eerst ingelogd zijn.

Ja, ik wil inloggen
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
De voorstelling is verwijderd uit uw wensenlijst
Fout bij bijwerken van uw wensenlijst