Makers van beleving!
Makers van beleving!

Congres & Seminar

U wilt dat uw gasten geïnspireerd worden door uw congres en seminar. De diverse locaties zorgen al direct bij binnenkomst voor een entree in een andere wereld. Een ander decor dat onverwacht deuren opent en laat zien dat alles mogelijk is. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede: voor elk evenement een passend decor!

Gelegenheden

Het is zaak dat de doelstelling van uw congres en seminar wordt behaald en wij dragen daar graag op een professionele en inspirerende wijze aan bij. Dankzij de grote podia kunt u uw productpresentaties ook op het toneel geven. En als het echt groot moet zijn, dan openen het Wilminktheater, het Muziekcentrum en Poppodium Atak samen de deuren en bieden zo plaats aan 4000 personen! 

Bij grootschalige en meerdaagse evenementen waar zaken als lang parkeren en overnachten aan de orde zijn, kunt u op ons rekenen. Dankzij onze samenwerking met hotels en parkeergarages in de regio kunnen wij u speciale tarieven aanbieden. 

Catering

Van zoetigheid tot hartigheid, van een klassiek diner tot hip fingerfood, van een mooie champagne tot café complet, wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. 

Techniek

Met onze eigen theater- en concerttechnici in huis hoeft u zich over de techniek geen zorgen te maken. Wij zijn voorzien van de modernste technieken met o.a. doorzichtschermen en een projectiescherm van 10 x 10 meter en wij beschikken over uitstekende akoestiek in onze zalen. Een livestream van uw presentatie/operatie naar een andere locatie? Zelfs dat kunnen wij voor u faciliteren!

Onze loading docks geven direct toegang tot het toneel zodat laden en lossen geen enkel probleem vormt. In onze foyers en zalen heeft u beschikking over internettoegang en gratis WIFI.

Capaciteit

Holland Casino Zaal, maximaal 1001 (theateropstelling)
Theatercafé, maximaal 100 (theateropstelling)
Urenco Zaal, maximaal 140 personen (theateropstelling)
- Sociëteit, maximaal 50 personen (theateropstelling)
- De Wilmersberg Zaal, maximaal 1062 personen (theateropstelling)
- Arke Zaal, maximaal 200 personen (theateropstelling)
De Grote Kerk, maximaal 350 personen (theateropstelling)
- De Kleine Willem, maximaal 290 personen (theateropstelling)

Bereikbaarheid

Onze vier locaties (Wilminktheater, Muziekcentrum, Grote Kerk en De Kleine Willem) liggen in het centrum van Enschede, op loopafstand van elkaar en van het NS- en Busstation. Parkeert u de auto in de Irenegarage, de Stationspleingarage of de Van Heekgarage, dan kan uw parkeerkaart worden afgewaardeerd tegen het speciale cultuurtarief van € 6,-. U kunt uw parkeerkaart op onze locaties scannen en u rekent vervolgens uw parkeerkaart af bij de desbetreffende parkeergarage voor het cultuurtarief van € 6,-. Voor dit tarief kunt u maximaal 6 uur parkeren, na deze 6 uur gaat het gewone tarief van € 2,40 per uur in werking en u betaalt dat bovenop de € 6,-. 

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
U bent nog niet ingelogd

Om een voorstelling aan uw wensenlijst toe te voegen moet u eerst ingelogd zijn.

Ja, ik wil inloggen
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
De voorstelling is verwijderd uit uw wensenlijst
Fout bij bijwerken van uw wensenlijst