Makers van beleving!
Makers van beleving!

Evenementen

Laat ons creatieve en gastvrije team u begeleiden naar een top evenement waarover nog lang gesproken wordt. Neem  uw  gasten mee naar onze locaties waar ze meegevoerd worden in een bijzondere sfeer. Geniet van onze culinaire verrassingen en een tot de verbeelding sprekende omgeving die geheel naar wens kan worden aangekleed. Een evenement met rendement en een gelegenheid om uw bedrijf, product of dienst optimaal te presenteren.

Gelegenheden

Of het nu gaat om een personeelsfeest voor 1000 man, een festival tot 4000 personen, een award uitreiking met showbizzelementen of een diner op ons podium, wij zijn blij met uw komst en zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Elke ruimte kan worden omgetoverd met het mooiste meubilair en worden voorzien van sfeervolle verlichting. En u…bent onze speciale gast!

Catering

Van zoetigheid tot hartigheid, van een klassiek diner tot hip fingerfood, van een mooie champagne tot café complet, wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Ook door uw themafeest laten onze koks zich graag inspireren en u zult versteld staan van hun creativiteit en tongstrelende gerechten. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, want ook het succes van uw evenement gaat door de maag! 

Techniek

Met onze eigen theater- en concerttechnici in huis hoeft u zich over de techniek geen zorgen te maken. Wij zijn voorzien van de modernste technieken met o.a. doorzichtschermen en een projectiescherm van 10 x 10 meter en wij beschikken over uitstekende akoestiek in onze zalen. Een livestream van uw presentatie/operatie naar een andere locatie? Zelfs dat kunnen wij voor u faciliteren!

Onze loading docks geven direct toegang tot het toneel zodat laden en lossen geen enkel probleem vormt. In onze foyers en zalen heeft u beschikking over internettoegang en gratis WIFI.

Capaciteit

Holland Casino Zaal, maximaal 1001 personen
Theatercafé, maximaal 200 personen
Akzo Nobel Foyer, maximaal 600 personen
Kienhuis Hoving Foyer, maximaal 180 personen
Urenco Zaal, maximaal 150 personen
- Sociëteit, maximaal 75 personen
- De Wilmersberg Zaal, maximaal 1800 personen
- Arke Zaal, maximaal 200 personen
- De Grote Kerk, maximaal 500 personen
- Grolsch Zaal (Poppodium Atak), maximaal 800 personen
- Saxion Zaal (Poppodium Atak), maximaal 300 personen
- De Kleine Willem, maximaal 290 personen

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
U bent nog niet ingelogd

Om een voorstelling aan uw wensenlijst toe te voegen moet u eerst ingelogd zijn.

Ja, ik wil inloggen
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
De voorstelling is verwijderd uit uw wensenlijst
Fout bij bijwerken van uw wensenlijst