Arrangementen

Bestelinformatie > Eten & Drinken

In het Wilminktheater is het mogelijk om uw drankje in de zaal te nuttigen. In onze foyer zijn verschillende soorten dranken beschikbaar. Neemt u voor de voorstelling een kijkje aan de bar en vraag onze medewerkers gerust om meer informatie. Tevens biedt het Wilminktheater verschillende soorten arrangementen aan waar u van kunt genieten.

Arrangementen

Goed Vertoeven
(€13,50 p.p.)

Voorafgaand aan de voorstelling neemt u plaats aan een gereserveerde tafel met uw naam erop. U wordt verwelkomd met een dienblad vol luxe koffie- en theespecialiteiten, een borrelglaasje met Twents Kuiernat en slagroom, en diverse zoetigheden. In de pauze, of na afloop van de voorstelling als er geen pauze is, serveren wij u een rijkgevulde borrelbox met diverse heerlijke hapjes en een drankje.

Locaties: Dit arrangement is beschikbaar bij alle voorstellingen in de Pay. Zaal en de Grote Zaal in het Muziekcentrum. U kunt ervan genieten in het Theatercafé van het Wilminktheater of in de foyer van het Muziekcentrum.

Vooraf online te bestellen met een voucher (alleen vegetarische optie beschikbaar).

Heeft u dieetwensen? Geef deze dan door via ons telefoonnummer: 053- 485 85 00

Koffieleuten
(€6,50 p.p.)

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij de bar een dienblad ophalen met luxe koffie- en theespecialiteiten, een borrelglaasje met Twents Kuiernat en slagroom, en diverse zoetigheden.

Locaties: Dit arrangement is beschikbaar bij alle voorstellingen in de Pay. Zaal en de Grote Zaal in het Muziekcentrum. U kunt uw vouchers inleveren bij het PICK UP-punt in de foyer van het Wilminktheater of het Muziekcentrum. Vouchers moeten vooraf online worden besteld.

Borrelbox
(€14,50 p.s.)

Na de voorstelling kunt u uw bestelde, rijkgevulde borrelbox met diverse heerlijke hapjes afhalen bij de bar! Eén box is voldoende voor 2 tot 3 personen.

Locaties: Dit arrangement is beschikbaar bij alle voorstellingen in de Pay. Zaal en de Grote Zaal in het Muziekcentrum. U kunt uw vouchers inleveren bij het PICK UP-punt in de foyer van het Wilminktheater of het Muziekcentrum. 

Vooraf online te bestellen met een voucher (alleen vegetarische optie beschikbaar).

De Kidsbox
(€5,00 p.s.)

De Kidsbox is een verrassingspakket, ontwikkeld in samenwerking met Capri-Sun. Terwijl u nog even nageniet van de voorstelling met een kopje koffie of een drankje, kunnen de kinderen genieten van iets te drinken, iets lekkers en een leuke verrassing. De Kidsbox is verkrijgbaar bij de grote jeugd- en familievoorstellingen voor kinderen van 3 tot 10 jaar in het Wilminktheater en het Muziekcentrum Enschede.

Vooraf online te bestellen met een voucher.

Groepsarrangement

Maak van uw personeelsuitje, bedrijfspresentatie of congres een unieke ervaring en geef het meer inhoud en kleur door het te koppelen aan een theater- of concertbezoek.

Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen rond voorstellingen of concerten voor groepen vanaf 25 personen. Neem contact op voor meer informatie. 

Consumptieheffing

We willen u graag op de hoogte brengen van een recente ontwikkeling die invloed heeft op onze horecavoorzieningen. Vanaf 1 januari 2024 is er een verandering in de verbruiksbelasting op alcoholvrije dranken.

Hoewel deze aanpassing enkele prijzen verhoogt, beschouwen wij het als een positieve stap in de richting van een gezondere levensstijl. De hogere belasting op frisdrank en alcoholvrij bier moedigt onze bezoekers aan bewuster te kiezen voor gezondere alternatieven.

Goed nieuws voor de waterliefhebbers onder ons: de verbruiksbelasting op mineraalwater wordt vanaf 1 januari 2024 afgeschaft.

Ondanks de lichte stijging in sommige prijzen blijven we ons inzetten om een gevarieerd en gezond drankassortiment aan te bieden. Tot ziens in ons theater!